soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Έκανε τα πάντα για μια θέση στο δημόσιο

Με λένε Κώστα και είμαι παντρεμένος με μια καυλιάρα τη Γιώτα, είναι 1,73 ύψος 62 κιλά μακριά καφέ μαλλιά, μεγάλα βυζιά και πολύ ωραίο κώλο, λοιπόν είμαι 35 και αύτη 28 χρόνων είμαστε παντρεμένοι 4 χρονιά, αύτη έχει τελειώσει ένα ΤΕΙ το οποίο της δίνει το δικαίωμα να διδάσκει σε τεχνικό σχολείο ένα συγκεκριμένο μάθημα και κάθε τόσο δίνει εξετάσεις μέσω ΑΔΕΠ για να διοριστεί αλλά τίποτα.

Μέχρι που πριν 2 μήνες της ήρθε στο μυαλό ένα σχέδιο για να διοριστεί μόνιμη αφού μέχρι τώρα δούλευε ωρομίσθια. Λοιπόν στο τελευταίο σχολείο που δούλευε ωρομίσθια, διευθυντής ήταν ένας βουλευτής (φυσικά άνομα δε λέω) και τότε η γυναικά μου είπε ότι έχει τρόπο να διοριστεί και μάλιστα γρήγορα. Μου εξήγησε ότι ο διευθυντής της είναι μπουχέσας και ότι αν του κάνει τα γλυκά μάτια εύκολα θα τον κάνει ότι θέλει και θα τον πείσει να μεσολαβήσει για να διοριστεί, εγώ συμφώνησα μαζί της γιατί ήξερα πως όντως είναι πολύ φλώρος και μπουχέσας, χοντρός και λαπάς, κοντός και γενικά άμαθος με τις γυναίκες και ιδιαίτερα τις μουνάρες, έτσι λοιπόν από την επομένη μέρα έβαλε η γυναικά μου το σχέδιο της σε εφαρμογή.

Άρχισε να ντύνεται κάπως προκλητικά όχι πολύ για να μην την κράξουν οι άλλοι καθηγητές. Αλλά έβαζε κολάν και μπλούζες στενές με λίγο άνοιγμα μπροστά ή καμία φούστα όχι μίνι αλλά λγο κοντή και φρόντιζε όποτε έμενε μόνη της στο γραφείο μαζί του συνεχεία να κάνει κάτι για να τον ανάψει. Μια φορά μου είπε οτι φορούσε κολάν και μια μπλούζα λίγο κοντή και από κάτω στρινγκακι και όταν έσκυψε στο γραφείο φάνηκε το στριγκακι της και αυτός δεν είπε τίποτα αλλά φάνηκε πως είχε φουντώσει πολύ.

Τέλος πάντων κάθε φορά όποτε έβρισκε ευκαιρία όλο και κάτι έκανε, ποτέ έσκυβε μπροστά του για να φανεί το στήθος της και διαφορά τέτοια. Ώσπου μια μέρα ήρθε χαρούμενη από το σχολείο ενώ είχε αργήσει κάνα 2ωρο και εγώ είχα ανησυχήσει, λοιπόν μου είπε πως ο διορισμός της στην πόλη μας ήταν τελειωμένη υπόθεση και όταν τη ρώτησα τι έγινε μου είπε ότι δεν άντεξε και όταν έμειναν μονοί τους στο γραφείο σήμερα, της την έπεσε. Επίσης μου είπε πως την γάμησε κιόλας αλλά ότι του έκατσε για κάλο σκοπό, έτσι δεν με πείραξε τόσο, γιατί μου εξήγησε πως δεν της άρεσε και δεν το ευχαριστήθηκε το έκανε για το διορισμό και εγώ την είχα πιστέψει. Ώσπου, μια μέρα γύρισα από τη δουλειά στη διπλανή πόλη νωρίτερα από όσο υπολόγιζα, περίπου 3 ώρες νωρίτερα, και με το που άνοιξα την πόρτα, μόλις έκανα τα πρώτα βήματα στο σπίτι άρχισα να ακούω στο βάθος του σπιτιού βογγητά και μετά άκουσα το εξής:

-Αχ, αχ, αχ, αχ, μέσα! μέσα! μέσα! ναι! ναι! χώστο! χώστο! χώστο!

Ακούγοντας αυτά τρελαμένος τρέχω προς την κρεβατοκάμαρα ανοίγω ελαφρώς την πόρτα σιγά-σιγά και βλέπω την γυναικά μου γυμνή μονό με τα εσώρουχα, ένα στρινγκ και ένα σουτιέν, στο κρεβάτι με έναν παχουλό άντρα που όταν κοίταξα καλύτερα τρελάθηκα γιατί κατάλαβα πως ήταν ο διευθυντής της και βουλευτής φυσικά γι’ αυτό και τον γνώρισα, το θέαμα ήταν για εγκεφαλικό να βλέπεις μια μουνάρα που είναι η γυναικά σου να την παίρνει πισωκολητά ένας χοντρός και χάλιας τύπος, Είχε στηθεί στα τέσσερα η γυναικά μου και στην αρχή νόμιζα πως της γαμούσε τον κώλο, όμως τελικά της γαμούσε το μουνι!

Ειδικά όταν τον είδα να πιάνει με τις παλάμες του το καυλιάρικο και τουρλωτό κωλαράκι της Γιώτας και να τις χαϊδεύει συνεχώς τα κωλομέρια της με τα άσπρα και αδούλευτα χεριά του ήμουν έτοιμος να εκραγώ από οργή και σκέφτηκα, καλά να του κάτσει μια φορά για να την διορίσει, αλλά να έρχεται να την γαμάει ξανά και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας, στην κρεβατοκάμαρα μας, στο κρεβάτι μας, αυτό ήταν εξωφρενικό! και τότε ακούω το εξής

-μουνάρα μου, τι κωλάρα που έχεις, δεν χορταίνω να τη χουφτώνω! και αύτη του λέει πολύ καυλωμένη και πολύ ναζιάρικα.

-γάμα με κύριε διευθυντά, αχ! αχ! αχ! σκίσε με! σκίσε με! παλικάρι μου! και μετα συνέχισε ένα μονότονο και γρήγορο και από τους δυο αχ! αχ! αχ! αχ! αχ! αχ!, την κάρφωνε πολύ δυνατά.

Δεν πίστευα ότι αυτός ο φλώρος με τα κουστούμια θα γαμούσε τόσο σκληρά. Τους κοιτούσα κάνα πεντάλεπτο ακόμα χωρίς να με πάρουν χαμπάρι ήταν πολύ καυλωμένη και οι δυο και αναστέναζαν δυνατά και δεν με πήραν χαμπάρι, όμως εγώ δεν άντεξα άλλο να τον βλέπω να γαμάει τη γυναικά μου πάνω στο κρεβάτι μου και μπήκα κανονικά στο δωμάτιο και τους φώναξα:

-τι γίνεται εδώ...;

Τότε γύρισαν τα κεφάλια τους προς τη μεριά μου, γιατί με είχαν πλάτη, και τα έχασαν σταμάτησε αυτός να τη γαμάει και η γυναικά μου λέει:

-Κώστα...! γύρισες...! κιόλας από τη δουλειά...;

Ενώ αυτός είχε παγώσει, αφού να φανταστείτε δεν κουνήθηκε καθόλου από την ώρα που φανερώθηκα, έμεινε άγαλμα αφού δεν έβγαλε ούτε το πουλί του απ το μουνί της. Και τα χεριά του είχαν μείνει κοκαλωμένα έτσι όπως ήταν πριν τους φανερωθώ, δηλαδή το ένα του χέρι ήταν κολλημένο πάνω στον κώλο της Γιώτας και το άλλο κρατούσε το βυζί της, ενώ αύτη ήταν στημένη στα τέσσερα. Μετά από 3 δευτερόλεπτα όμως ξεκόλλησαν και απομακρύνθηκε ο ένας από τον άλλον και προσπάθησαν να κρύψουν τη γύμνια τους.

Μετά εγώ του είπα να εξαφανιστεί και αυτός μισό-έβαλε τα ρούχα του προσπαθώντας να μου εξηγήσει και μόλις του έβαλα της φωνές εξαφανίστηκε από το σπίτι.

Τώρα είχα μείνει μόνος με τη γυναικά μου και άρχισα να τη βρίζω και να την κυνηγώ να τη δείρω σε όλο το σπίτι, ενώ αύτη μου ζητούσε συγγνώμη και εγώ της έλεγα:

-τι συγγνώμη μωρή πουτάνα! Εσύ μου είπες ότι του έκατσες για το διορισμό μια φορά και τώρα που έφυγα τον έβαλες μέσα στο σπίτι...;

Τελικά μόλις την έπιασα από τα μαλλιά και πήγα να της τα ξεριζώσω, άρχισε να με παρακαλάει να σταματήσω και θα μου πει όλη την αλήθεια. Τελικά την άφησα γιατί δεν μου αρέσει να δέρνω γυναίκες. Βέβαια τον άλλον ήθελα να τον σαπίσω στο ξύλο και θα το έκανα, αλλά ήταν βουλευτής και είχε δύναμη φοβόμουν μη μπλέξω και γι αυτό τον άφησα να φύγει.

Μετά η γυναικά μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε πως πριν πάει μαζί του μου έλεγε αλήθεια ότι του κουνιόταν για να τη διορίσει, όμως από τότε που τη γάμησε, εκείνος κόλλησε μαζί της και έτσι της ζήτησε να το ξανακάνουν για μια τελευταία φορά και μετά θα κανονιζόταν το θέμα του διορισμού έτσι αύτη αναγκάστηκε να υποκύψει αφού θα ήταν για τελευταία φορά.

Εγώ αναγκάστηκα να τη συγχωρέσω και της είπα οτι την επομένη φορά που θα με κερατώσει θα τη σκοτώσω στο ξύλο και αύτη μου ορκίστηκε ότι δεν θα ξαναπάει ποτέ και για κανέναν λόγο με άλλον άντρα. Τώρα έχει περάσει ενάμιση μηνάς από αυτό το περιστατικό και ακόμα το θυμάμαι και τρελαίνομαι δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω ότι με κεράτωσε και μάλιστα επανειλημμένα με αυτόν τον μπουχεσα.

Λέτε να έκανα καλά που τη συγχώρεσα...; Είμαι πολύ μεγάλος μαλάκας...; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου...;

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...