soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Ένας πονεμένος κερατάς

Γεια σας. Είμαι Νίκος, ζω στην Αθήνα και θα ήθελε να σας διηγηθώ την ιστορία μου. Είμαι 28 χρονών, αρκετά εμφανίσιμος και πρόσφατα γνώρισα μια κοπέλα την Νίκη, 32 χρονών. Την γνώρισα από την δουλειά μου. Εργαζόταν κι αυτή στην ίδια εταιρία, σε άλλο τομέα. Η Νίκη είχε ύψος 1.78 και ήταν 80 κιλά. Είχε πολύ ωραίες καμπύλες, έναν κώλο πεταχτό και στρογγυλό, και δυο βυζάρες αρκετά μεγάλες.

Από την πρώτη στιγμή που την είδα την γούσταρα και κατάφερα να την προσεγγίσω, με αποτέλεσμα να βρεθώ σε μια σχέση μαζί τις που στην αρχή ήταν καταπληκτική. Την γαμούσα συνέχεια και μου έλεγε ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί μου και θα είμαι ο τελευταίος άντρας της ζωής της, και άλλα τέτοια που με έκαναν να την καψουρεύομαι κι εγώ τρελά.

Σε τρεις μήνες σχέσης άρχισαν να αλλάζουν τα πράγματα. Άρχισε να με αποφεύγει και να χάνεται αλλά την έβλεπα δυο - τρεις φορές την εβδομάδα και μου έλεγε ότι απλά έχει δουλειές και με αγαπάει και με θέλει για όλη την ζωή της.

Παρεμπιπτόντως δεν μου είχε δώσει κλειδιά του σπιτιού της, αλλά κατάφερα να βγάλω αντικλείδια από τα δικά της γιατί δεν μου άρεσε που χανόταν.

Εγώ εκείνο τον καιρό άλλαξα δουλειά και κάπου - κάπου περνούσα από την παλιά δουλειά μου να δω κάποια φιλαράκια. Έτσι, μια μέρα που πήγα να δω έναν φίλο, του είπα κάτι που δεν ήξερε κανένας: ότι είχα σχέση με την Νίκη.

Ο φίλος μου ξαφνιάστηκε και μου είπε κάποια πράγματα που με έκαναν να πέσω από τα σύννεφα. Μου είπε ότι συχνά την έβλεπε να φεύγει με διαφορετικά αυτοκίνητα και ότι γενικά έδειχνε ότι ψαχνόταν.

Από εκείνη την στιγμή καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα. Είχα τρελαθεί. Δεν ήξερα τι να κάνω και αποφάσισα να την παρακολουθήσω. Έτσι, μια μέρα ξέροντας την ώρα που γυρνάει σπίτι, πήγα πιο πριν και μπήκα μέσα. Κρύφτηκα στο μπαλκόνι που ήταν σε ακάλυπτο και δεν με έβλεπε κανένας και σπάνια όταν πηδιόμασταν η Νίκη έκλεινε όλη την κουρτίνα

Έτσι, περίμενα να γυρίσει…

Όταν ήρθε δεν ήταν μόνη, είχε δύο άντρες μαζί της και φαινόταν να της είναι πολύ φιλικοί. Κατάλαβα πια ότι με απατούσε και τρελάθηκα αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, απλά να παρακολουθήσω την συνέχεια.

Οι δύο άντρες αφού ήπιαν ένα ποτό, όσο η Νίκη έκανε μπάνιο, γδύθηκαν και την περίμεναν. Αυτή βγήκε μόνο με τα εσώρουχα τις και ξάπλωσε ανάμεσα τους. Άρχισαν να την χουφτώνουν παντού, να την φιλάνε και να της ρουφάνε τις ρώγες.

Αυτή καύλωνε τρελά.. Έμειναν όλοι τελείως γυμνοί και ο ένας την ξάπλωσε και άρχισε να την γαμάει και ο άλλος της έδινε τσιμπούκι. Αυτή ρουφούσε με λαχτάρα και γαμιόταν σαν τρελή.

Σε λίγο την έβαλαν στα τέσσερα και άλλαξαν θέσεις οι δυο τους και την έσκιζαν και οι δύο μαζί. Μετά ο ένας ξάπλωσε και έκατσε πάνω του να της γαμάει το μουνί της και ο άλλος καρφώθηκε στον κώλο της.

Την γαμούσαν σαν τρελοί κι αυτή έχυνε ασταμάτητα. Σε λίγο έχυσαν και οι δύο μέσα της. Την σήκωσαν και την έβαλαν να καθαρίσει τις πούτσες τους από τα χύσια τους. Μετά ντύθηκαν και έφυγαν.

Εγώ έμεινα εκεί να σκέφτομαι ότι το μουνάκι που έγλυφα εγώ το γάμαγαν άλλοι και τα χειλάκια που φιλούσα εγώ τα έχυναν άλλοι. Ήμουν πολύ στενοχωρημένος και με έτρωγε μέσα μου το γιατί…

Γιατί τα έκανε όλα αυτά; Γιατί με έκανε να νιώθω ότι είναι μόνο δικιά μου;  Γιατί δεν μου έλεγε να τελειώσουμε και να κάνει ότι θέλει; Γιατί με κορόιδευε τόσο άσχημα;

Δεν είμαι πολύ πουριτανός. Ίσως την άφηνα να κάνει κάτι εν γνώση μου με άλλο ζευγάρι γιατί την αγαπούσα πολύ, αλλά όχι να με κοροϊδεύει έτσι. Περίμενα να φύγει πάλι από το σπίτι και μετά έφυγα κι εγώ.

Τώρα το μόνο που θέλω είναι να την δω για μια τελευταία φορά και να την ρωτήσω κοιτώντας με στα μάτια: «Γιατί;».

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...