soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Η έκπληκτη κουνιάδα

Με λένε Δήμο και είμαι παντρεμένος με τη Μαρία εδώ και 6 χρόνια. Κατοικούμε κάπου στα βόρεια προάστια της Αθήνας σε ένα διώροφο  μαζί με την κουνιάδα μου Ελένη, επίσης παντρεμένη 12 χρόνια με δυο παιδιά και άντρα οδηγό. Οι σχέσεις μας είναι άριστες για αυτό και μπαινοβγαίνουμε ο ένας στο σπίτι του άλλου χωρίς πρόβλημα.

Αυτό ήταν και η μια αιτία που έγινε το περιστατικό με τη κουνιάδα μου.

Η Ελένη είναι μια όμορφη γυναίκα 38 ετών η οποία εύκολα γίνεται φαντασίωση κάθε άντρα. Δική μου φαντασίωση δεν είχε γίνει ποτέ μια και με την γυναίκα μου έχουμε άριστη ερωτική ζωή. Η ίδια όμως όπως αποδείχτηκε  εκ των υστερών είχε πρόβλημα ικανοποίησης από τον άντρα της.

Όλα άρχισαν λοιπόν πέρυσι το Μάιο όπου η γυναίκα μου έφυγε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι για μια βδομάδα και έμεινα μόνος.

Το τρίτο βράδυ της μοναξιάς μου αποφάσισα να κάνω ένα μπανάκι και να αράξω να δω κάνα dvd. Όταν ήμουνα στο μπάνιο άκουσα το τηλέφωνο που χτυπούσε συνέχεια αλλά δεν μπορούσα να το σηκώσω. Το δροσερό μπανάκι σε συνάρτηση με τη μοναξιά μου προκάλεσαν καύλες και έτσι ξεκίνησα να βγω από το μπάνιο γυμνός με την πούτσα όρθια. Ανοίγοντας…, βλέπω δυο μάτια να με κοιτούν με έκπληξη.

Είναι η κουνιάδα μου η οποία έχει έρθει να δει αν θέλω τίποτα…, μια και δεν απαντάω στο τηλέφωνο. Έχει μείνει ακίνητη να κοιτά την πούτσα μου η οποία είναι αρκετά μεγάλη (22 πόντους) και χόντρη…, και την βλέπω να γλύφει τα χείλη της. Την πιάνω από την πλάτη και προσπαθώ να την ωθήσω προς το σαλόνι για να μπορέσω να ντυθώ αλλά τότε η Ελένη κάνει μια κίνηση και χουφτώνει την πούτσα μου φωνάζοντας:

-τι καυλί είναι αυτό Δήμο…,

Και πριν προλάβω να κάνω τίποτα έχει γονατίσει και τον έχει βάλει στο στόμα της.

Εγώ έχω μείνει άγαλμα και νιώθω το αίμα μου να καίει…, τότε την σηκώνω και αρχίζω να τη φιλάω και να τη γδύνω. Έχω το υπέροχο κορμάκι της μπροστά μου και το γλύφω από πάνω μέχρι κάτω τις υπέροχες στητές της ρώγες…, τη κοιλιά της…, και σε λίγο φτάνω στο ξυρισμένο μουνάκι της… Τη γλύφω ασταμάτητα παίζοντας με την κλειτορίδα της…, ενώ τα δάχτυλα μου παραβιάζουν σιγά σιγά τις τρυπούλες της. Η Ελένη βογκάει  έντονα  και χτυπιέται από την καύλα ενώ φωνάζει ότι χύνει και μου γεμίζει το στόμα με τα υπέροχα υγρά της!!! Έχει τρελαθεί με σηκώνει και αρπάζει τον πούτσο μου στο στόμα της τον γλύφει κάνοντας μου ένα υπέροχο τσιμπούκι!!!

Τη σηκώνω τη στήνω στα τέσσερα και μπαίνω στο καυτό της μουνάκι από πίσω αργά και βασανιστικά ενώ αυτή φωνάζει να την ξεσκίσω και τι πούτσα είναι αυτή ξεσπώντας σε κλάματα λέγοντας πόσο καιρό έχει να γευτεί τέτοια χαρά.

Εγώ εντωμεταξύ βρίσκομαι σε έκσταση…, μια και το από καιρό αγάμητο μουνάκι της είναι αρκετά στενό και μου προσφέρει τεράστια ηδονή!!! Βγάζω την πούτσα μου προσωρινά ξαπλώνω στον καναπέ και την βάζω να κάτσει απάνω μου και με τα χέρια μου παίζω με τα βυζάκια της και της ψιθυρίζω…, πόσο όμορφη είναι…, πόσο καυλιάρα είναι…, και τότε αρχίζει να ουρλιάζει και να χύνει μουσκεύοντας τα πάντα.

Τα καυτά της υγρά, μαζί με το σφίξιμο της μήτρα της, με έφεραν και εμένα στο τελείωμα και τότε την κάρφωσα και άρχιζα να χύνω μέσα στη μουνάρα της. Αμέσως βγήκε από τον πούτσο μου και άρχισε να γλύφει όλα τα υγρά μας ευχαριστώντας με για την ηδονή.

Μετά από δέκα λεπτά σιωπής και ηρεμίας τα μάτια μας συναντήθηκαν πάλι ενώ είμαστε αγκαλιασμένοι άρχισε κλαίγοντας να μου λέει ότι:

-ο άντρας μου με παραμελεί…, και κάνει πλέον έρωτα σαν αγγαρεία…, ενώ η πούτσα του είναι μικρή…, μπροστά στη δική σου!!!

Και έτσι, μόλις με είδε δεν μπόρεσε να αντισταθεί…, αλλά τώρα ντρέπεται για την αδελφή της και τι θα κάνει!!!

Την έσφιξα στην αγκαλιά μου και την καθησύχασα λέγοντας της ότι:

-πρέπει να πάει σπίτι της πριν έρθει ο Βασίλης…, και να ησυχάσει…, και θα το συζητήσουμε το θέμα αύριο.

Έτσι και έγινε αλλά το τι επακολούθησε την άλλη μέρα που ξαναήρθε θα σας το περιγράψω άλλη φορά για να υπάρχει και σασπένς…

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...