soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Η πουτανίτσα του πεθερού μου

Σαν χθες θυμάμαι την μέρα που πήγα να γνωρίσω τους γονείς του Θανάση. Δεν τα είχαμε καιρό αλλά το πηγαίναμε πολύ γρήγορα σχετικά. Ο μπαμπάς του ήταν λες και έβλεπα τον Θανάση 30 χρόνια μετά.

Η μαμά του πάλι ήταν πολύ ήπιων τόνων. Με συμπαθούσαν και οι δυο πολύ. Ειδικά ο μπαμπάς του ο κ. Μανώλης ήταν πολύ καλός. Λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Μετά από 5 μήνες με τον Θανάση αποφασίσαμε να πάω να μείνω μαζί τους. Είχαν πολύ μεγάλο σπίτι και στην ουσία θα ήταν σαν να μέναμε μόνοι για να μην χαλούσαμε και λεφτά στα ενοίκια. Το δέχτηκα. Άλλωστε με τους δικούς του τα πήγαινα πολύ καλά και με αγαπούσαν. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε την συγκατοίκηση μας.

Ένα πρωί θυμάμαι ο Θανάσης έλειπε στην δουλεία και εγώ κοιμόμουν ακόμα. Ένιωσα ένα χέρι πάνω στον ώμο μου να με σκουντάει...

-ξυπνά κορίτσι μου..., τηλεφώνησε ο Θανάσης και σε ψάχνει!!!

Ήταν ο κ. Μανώλης. Το στήθος μου ήταν ξεσκέπαστο και το βλέμμα του ήταν στις μεγάλες ρώγες μου.

-έτσι εξηγείτε γιατί έχει τρελαθεί ο γιος μου. Σήκω σιγά σιγά!!! (μου είπε χαϊδεύοντας με προκλητικά με όλο υπονοούμενο) και έφυγε.

Τα είχα χάσει. Δεν το πίστευα αυτό που είχε συμβεί. Μόλις είχα καυλώσει τον πεθερό μου. Ο Θανάσης ήθελε να πάμε για φαγητό το μεσημέρι έξω. Ήθελε να μου πει κάτι σημαντικό είπε. Το βράδυ που είχαμε κάτσει όλοι μαζί οικογενειακά ανακοινώσε στους δικούς του ότι αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Μου είχε κάνει πρόταση γάμου όταν πήγαμε για φαγητό και φυσικά του είχα απαντήσει ναι.

-μήπως είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο...; είπε ο πατέρας του.

Ο Θανάσης πάλι ήταν αποφασισμένος. Καταλάβαμε όλοι φυσικά πως στον κ. Μανώλη δεν άρεσε η ιδέα καθόλου. Το επόμενο διάστημα η συμπεριφορά του είχε αλλάξει πολύ απέναντι μου. Μα γιατί αναρωτιόμουν δεν είχα κάνει τίποτα. Ένα μηνά σχεδόν μετά από εκείνο το μεσημέρι με το που έφυγε ο Θανάσης για την δουλεία τρύπωσε στο δωμάτιο μας.

-σας ακούω πολλές φορές που το κάνετε… μου ψιθύρισε!!!

-ακούω την ανάσα σου και τους αναστεναγμούς σου!!!.

-δεν είναι σωστό να είστε εδώ..., νιώθω άβολα..., δεν θα άρεσε στον Θανάση!!! του είπα!

-και χθες το πρωί όταν έφυγε σε είδα που έτριβες το μουνάκι σου μονή όταν έφυγε. Μην με ντρέπεσαι! κάνε το πάλι θέλω να σε ξανά δω!!!

Μου τράβηξε το σεντόνι και έβαλε το χέρι του στο μουνι μου. Με καύλωσε τόσο πολύ εκείνη την στιγμή. Δεν έβγαλα λέξη και άνοιξα τα πόδια μου ποιο πολύ και άρχισα να χαϊδεύω την κλειτορίδα μου και να ανασαίνω καυλωμένα. Εκείνος με κοιτούσε και άνοιξε το παντελόνι του και χωρίς να καθυστερήσει άρχισε να παίζει την ψωλή του. Είχα γίνει το πουτανάκι του πεθερού μου. Είχα γίνει η καριόλα του που κάθε βράδυ άκουγε να γαμιέται.

-γάμησε με..., του ζήτησα προκλητικά…! πήδα την γυναίκα του γιου σου όσο καλυτέρα μπορείς!!!

Ο πούτσος του ήταν πολύ μεγαλύτερος από του Θανάση! Με έβαλε να του γλείψω τα αρχίδια του. Ήταν τόσο μεγάλα που με το ζόρι μου χωρούσαν στο στόμα μου! Είχα μεταμορφωθεί σε μια ξεκωλιάρα που γαμιόνταν με τον πατέρα του άντρα της. Δεν με αναγνώριζα. Στήθηκα στα 4 και τότε αυτός ήρθε από πίσω μου και μου έχωσε βαθιά την ψωλή του. Ήταν τόσο χοντρή και μεγάλη. με γαμούσε τόσο δυνατά που ένιωθα τα μεγάλα αρχίδια του να χτυπούν με δύναμη πάνω στην κλειτορίδα μου. Ήμουν το πουτανάκι του και γούσταρα τρελά. Με γαμούσε με τέτοια μανία που δεν άντεξε και πολύ και με γύρισε και μου είπε…

-πιες τα όλα πουτανάκι μου!!!.

Τα ένιωθα τόσο καυτά πάνω στο πρόσωπο μου και στο στόμα μου που έγινα ακόμα ποιο υγρή.

Σηκώθηκε ντύθηκε και μου είπε…

-εμείς θα τα ξανά πούμε σύντομα. Ήσουν το καλύτερο κορίτσι σήμερα!!!.

Όταν γύρισε ο Θανάσης με βρήκε ακόμα στο κρεβάτι, γδύθηκε και ξάπλωσε δίπλα μου. Και που να ήξερε ότι πριν λίγες ώρες είχα πάρει τον πούτσο του πατέρα του. Ήταν καυλωμένος πολύ. Μπήκε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να με πηδάει. Εγώ πάλι τελείωσα όταν σκέφτηκα ότι με πηδάει ο πούτσος του πατέρα του.

Το μεσημέρι φάγαμε μαζί. Το ίδιο σκηνικό παιζόταν για καιρό! τον έτρωγα από τον μπαμπά του όταν έλειπε ο Θανάσης και όταν γύριζε γαμιόμουν μαζί του.

Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε! Με τον Θανάση δεν είμαι πλέον μαζί. Του είπα πως δεν μπορούσαμε να παντρευτούμε γιατί ένιωθα πως δεν ήμουν έτοιμη. άλλωστε δεν μπορούσε να γίνει και αλλιώς έτσι όπως είχαν γίνει τα πράγματα και γύρισα στο πατρικό μου. Κανείς δεν έμαθε ποτέ τίποτα.

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...