soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Ο άντρας μου με ...πάσαρε στον φίλο μας

Θα σας πω την εμπειρία μου που έγινε πραγματικότητα μετά από επιμονή για χρόνια του συζύγου μου. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με  συντηρητικές αρχές για το σεξ και την γυναίκα. Ο Άκης -ο σύζυγος μου- ήταν ο δεύτερος άνδρας που γνώρισα και στο τέλος παντρεύτηκα. Πηδήχτηκα στα 20 μου με έναν 32αρη γιατί κάποιοι στην παρέα μου (και κυρίως ο αδερφός μου) με θεωρούσαν ότι είμαι ανώμαλη αφού δεν πηδιέμαι .

Μετά από ενάμιση χρόνο σχέση ο πρώτος μου γκόμενος με παράτησε και στην συνέχεια γνώρισα τον σημερινό μου σύζυγο μου ο οποίος με λατρεύει και φυσικά και εγώ από τότε που δεν με παράτησε όπως ο άλλος σε ένα οικογενειακό θέμα που είχε προκύψει. Και ενώ με τον πρώτο δεν υπήρχε αίσθημα απλά μόνο το πήδημα και το ξεπαρθένιασμα, με τον σύζυγο μου, ήταν όλα διαφορετικά. Αν και η αναλογία προσόντων ήταν διπλάσια (ο σύζυγος μου τον είχε και τον έχει περίπου 12 πόντους, ενώ ο πρώτος μου ήταν 20+) με γοήτευε ο τρόπος που με πήδαγε και όλα όσα προκαταρκτικά μου έκανε και ένιωθα υπέροχα. Είχα δε και σαν στοιχείο το ότι αν και μικρός στο μέγεθος γαμούσε τις καλύτερες γκόμενες και το ήξερα καλά αυτό.

Αν και δεν θεωρώ τον εαυτό μου γκόμεναρα από εμφάνιση γιατί είμαι κοντούλα και αδύνατη (μικρό αλλά στητό βυζί και μικρό αλλά στητό κωλαράκι), εν τούτοις ο σύζυγος μου με θεωρεί την ιδανική γυναίκα την τελειότερη ύπαρξη που γνώρισε ποτέ. Στο σεξ περνάγαμε καλά, παιχνίδια και διάρκεια (μια φορά σε μια περίπτωση με οικογενειακό φίλο κάτι σαν ξεπέτα είχα πηδηχτεί 2 ώρες συνέχεια) με τον Άκη και 5 ώρες και 8 ώρες συνέχεια.

Αν και την πρώτη φορά δεν είχα κάνει τίποτα άλλο εκτός από το φυσιολογικό και με τον Άκη αυτό έκανα. Στα 13 χρόνια γάμου και 5 σχέσης του έκανα 5 φορές πίπα μόνο και ποτέ κώλο (αφ ενός γιατί  πίστευα ότι θα πονούσα και αφ έτερου γιατί ήθελα να είναι πρώτος σε ξεπαρθένεμα ο πρώτος μου γαμιάς.

Στην πορεία μια μέρα όπως όλοι είπα στον άνδρα μου που ήθελε να μου κάνει σεξ με περίοδο

-γαμώ το κέρατο σου άσε με, και εκείνος είπε:

-το γαμας; Είπα:

-όχι, γιατί με ρώτησες; και είπα:

-είμαι γυναίκα και δεν μπορώ και δεν έχεις κέρατο, και μου είπε:

-γιατί δεν έχω κέρατο; και απάντησα:

-γιατί δεν θέλω.

Από τότε δεν ησύχασα ποτέ, με παρακαλούσε γονατιστός να πάω με άλλον με τον πρώτον μου η άλλον, να με πάει  αυτός στο ραντεβού και να με περιμένει μετά το γαμήσι. Καλά του έλεγα είσαι γελοίος και ηλίθιος, αλλά εκείνο που με τρέλανε τελείως ήταν το προπερασμένο καλοκαίρι φιλοξενήσαμε στο σπίτι μας τον οικογενειακό μας φίλο Τάκη, χωρισμένο με 2 παιδιά. Ο Τάκης ήταν πρώην σύζυγος συμμαθήτριας μου και φίλης μου κουκλάρας (της ομορφότερης συμμαθήτριας μου στο σχολείο) τότε που και παρέα κάναμε και γαμιάδες είχε πολλούς και ήταν μοντέλο από εμφάνιση και 5 χρόνια μεγαλύτερη από τον Τάκη.

Είχε έρθει με τα παιδιά του στο εξοχικό μας για μέρες και  από την πρώτη στιγμή -όπως έμαθα στην συνέχεια- ο άνδρας μου ήθελε να γαμιέμαι μαζί του και να μας βλέπει μάλιστα, (όπως γίνεται τώρα πια) κάποια τυχαία περιστατικά του έβαλαν αυτήν την ιδέα.

Την πρώτη μέρα όλα καλά, το βράδυ ήθελε ο σύζυγος μου να με γαμήσει, φορούσα ένα ανοιχτό ροζ baby doll με μικροσκοπικό στρινγκ μετά από επιμονή του άνδρα μου, και  του είπα όχι για πήδημα γιατί στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο Τάκης με τα παιδιά του (τα δικά μου τα είχα πάει δίπλα στην μάνα μου, στο διπλανό διαμέρισμα) και ότι θα ζήλευε. Τότε αρκέστηκε στο να μου χαϊδέψει μόνο το μουνάκι μου και να το γλύψει  αλλά μέχρι εκεί.

Με το που τελείωσε πήγα στην κουζίνα για νερό και πέρασα από το δωμάτιο του φίλου μας που ήταν ξαπλωμένος με τα παιδιά του και με είδε, πίσω ερχόταν ο σύζυγος μου με το σλιπάκι του, αφού ήπιαμε νερό πήγαμε στο κρεβάτι μας, το πρωί που σηκωθήκαμε δεν είχα ακόμα  συνειδητοποιήσει ότι ήταν εκεί μαζί μας ο Τάκης και γδύθηκα για να βάλω τα ρούχα μου και πέρασε από το δωμάτιο και με είδε (όχι βέβαια καλά).

Αυτό το είδε ο Άκης και έβαλε μπροστά το σχέδιο του να με γαμήσει ο φίλος μας μπροστά του. Το πρωί μόλις έβαλα το μαγιό μου να πάμε για μπάνιο ο Άκης τράβηξε την τιράντα να φανεί το βυζί μου και το έκανε 4 φορές. Του άρεσε που δεν αντέδρασα και μου είπε κάποια στιγμή στην θάλασσα, αν μου άρεσε και είπα όχι και σε ερώτηση του γιατί δεν αντέδρασα, απάντησα:

-απλά για να δω πόσο ηλίθιος είσαι, που κάνεις τέτοια με την γυναίκα σου και μου απάντησε ότι:

-ο Τάκης δεν είναι ξένος και μάλιστα φίλος κολλητός.

Μόλις γυρίσαμε και ενώ η μαμά μου από δίπλα άργησε στην θάλασσα και ήμασταν μόνοι, ο άνδρας μου έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο γαμήσι από φίλο. Μπήκαν τα παιδιά του για ντους στο μπάνιο και ο Άκης γδύθηκε στην βεράντα και έκανε κει το μπάνιο του, τον είδε ο  φίλος μας και  μίλησαν και του είπε ο Άκης:

-κοίτα τι μικρό καυλί που έχω, ενώ εσύ φαίνεται από το μαγιό σου μεγάλο περίπου 20αρης θα είναι και του έκλεισε το μάτι και συνέχισε ο σύζυγος μου

-γι’ αυτό γαμάς τα καλύτερα μουνιά.

Μπήκε ο φίλος στο μπάνιο για ντους και ήρθαν και τα παιδιά. Το μεσημέρι μόλις ξαπλώσαμε όλοι με ρώτησε ο άνδρας μου αν άκουγα τι λέγανε στην βεράντα οι δύο τους και είπα

-ναι τις αιώνιες μαλακίες σου και μου είπε:

-αν σε γαμήσει ένας 20αρης πούτσος θα σου πω εγώ τι μαλακίες λέω και απάντησα:

-δεν φανταζόμουνα ότι θα έπαιρνα άνδρα κερατά και μάλιστα να πλασάρει ο ίδιος την γυναίκα του. Και μου απάντησε

-καλύτερα κερατάς και να το ξέρω παρά να το κάνεις κρυφά, άλλωστε  ένα καύλι 20αρι θα σου αρέσει μια φορά και στο κάτω, κάτω δεν σε πήρα παρθένα για να σε σεβαστώ, εσύ δεν σεβάστηκες τον εαυτόν σου και γαμήθηκες πριν το γάμο -όπως όλες σας- για να μην σε περάσουν ανώμαλη και μου είπες για έναν εραστή πριν, αν θέλω το πιστεύω οπότε πουτάνα ήσουν, πουτάνα είσαι αλλά όχι μόνο στα λόγια κάντο και στα έργα, σου έφερα εδώ τον γαμιά αλλά όπως πάντα κωλώνεις είσαι κότα και δεν τολμάς. Και απάντησα:

-είσαι σίγουρος ότι δεν το κάνω;

-ναι είπε και τότε του είπα:

-καλά πρόσεχε μόνο μην το μετανιώσεις και μετά είναι αργά και γύρισα πλευρό.

Το βράδυ είχε μια υπέροχη αυγουστιάτικη πανσέληνο, από το απόγευμα ο άνδρας μου με έλεγε κότα και ότι δεν τολμάω να γαμηθώ μπροστά του με τον Τάκη. Δεν τον άντεχα άλλο και είπα μέσα μου αν κάτσει τέτοιο σκηνικό θα το εκμεταλλευτώ να ησυχάσω από τον κερατά τον άνδρα μου, οπότε το βράδυ στην βεράντα κάτσαμε και συζητάγαμε, ώσπου χτύπησε το κινητό του Τάκη και είπε δύο κουβέντες και το έκλεισε, ήταν η κοπέλα που πήδαγε αυτόν τον καιρό αλλά τώρα δεν ήθελε πολλά, πολλά και πήρε την ευκαιρία ο άνδρας μου και άνοιξε το θέμα για το πήδημα. Μόλις κοιμήθηκαν όλοι, ο σύζυγός μου είπε:

-αμάν… ζέστη και έβγαλε το σορτσάκι του και έμεινε με το σλιπάκι του και είπε και του Τάκη να το κάνει, αλλά δίστασε, επειδή ήμουν εγώ μπροστά, τότε έβαλα μπροστά το σχέδιο πήδημα και είπα

-πάω να βάλω κάτι ελαφρύ και άνετο γιατί ζεσταίνομαι, δεν πιστεύω να είσαι έτσι ούτε εσύ ούτε και εσύ είπα και στους δύο μας και είδα τον άνδρα μου να κλείνει το μάτι στον Τάκη. Τότε είδα τον σύζυγό μου να βγάζει το σλιπάκι και να ζητάει από τον Τάκη να κάνει το ίδιο, αλλά αρκέστηκε να μείνει μόνο με το μποξεράκι του το οποίο εφαρμοστό τα έδειχνε όλα. Ο Άκης είπε

-άντε βγάλτο να περάσουμε όμορφα και οι 3 απόψε και του είπε:

-τι;

Τότε βγήκα από το δωμάτιο στην βεράντα φορώντας ένα διάφανο  babydoll άσπρο ανοικτό μπροστά κοντό μέχρι τον αφαλό και από κάτω ένα στρινγκ άσπρο και πήγα κατευθείαν στον Τάκη και του είπα:

-μάλλον θέλεις εγώ να στο βγάλω και γονάτισα και άρχισα να του κατεβάζω το μποξεράκι του. Ο ίδιος αντιστάθηκε και τότε ο άνδρας μου γυμνός του είπε:

-άστη, ξέρει τι θέλει και τι κάνει και μέσα στο φως της πανσελήνου έγδυσα τον Τάκη και του χάιδευα τον 20αρη πούτσο του και με μιας τον πήρα στο στόμα μου. Ήταν η πρώτη φορά που τσιμπούκωνα άνδρα μετά τον σύζυγο μου που του είχα κάνει 10 χρόνια πριν πίπα.

Τα έχασε και άρχισε να μου λέει: έτσι ρούφα τα όλα και έπαιζε το καυλί του. Σε λίγο τον άδειασε στο στόμα μου και τα χύσια τρέχανε από το στόμα μου. Τότε σηκώθηκε ο άνδρας μου από την καρέκλα και με φίλησε στο στόμα και του έδωσα λίγο σπέρμα από τα χύσια του Τάκη.

Μου άρεσε αυτό πολύ τόσο που δεν άντεξα μπήκα μέσα αστραπή στο σπίτι και βγήκα βγάζοντας ότι  φορούσα και γυμνή όπως ήμουν άνοιξα το κουτάκι με τα προφυλακτικά πέρασα ένα στον Τάκη -πρώτη φορά το έκανα σε άνδρα αυτό- και αμέσως κάθισα πάνω του και με γάμαγε. Πόναγα γιατί μπήκε μέσα μου το τεράστιο καυλί, αλλά μου άρεσε πολύ. Είχα δίπλα μου και τον άνδρα μου να με χαϊδεύει και είχα τρελαθεί. Πηδιόμασταν περίπου 4 ώρες εκεί έξω στην βεράντα και δεν μας ενδιέφερε τίποτα. Ο άνδρας μου με καθοδηγούσε σε ότι έκανα, ζήτησε να γυρίσω στα 4 και να τον πάρω από πίσω, παρθένα από πίσω και  στενή αλλά ήταν τόση η  καύλα που δεν με ένοιαζε τι θα γίνει, κάθισα στα γόνατα και από πίσω μου μπήκε η ψωλάρα του γαμιά μου και πόναγα αλλά με χάιδευε ο άνδρας μου και με τα λόγια του με έκανε να ξεχνάω τον πόνο μπροστά στην καύλα του 20ποντου πούτσου που με ξέσκιζε και με ξεπαρθένεψε στα 40 μου.

Πονούσα και φώναζα και ο άνδρας μου του έλεγε πιο δυνατά φώναζε να σε ακούν ότι ξεσκίζεσαι με ψωλαρά. Ο άνδρας μου ήταν χαρούμενος γι’ αυτό που έχασα την παρθενιά του κώλου μου από τον φίλο μας, μπροστά του και με ευχαριστούσε γι’ αυτό. Μετά ζήτησε να ξαπλώσει ο Τάκης ανάσκελα  και μου ζήτησε να καθίσω πάνω του και να έχω την πλάτη στον Τάκη και το πρόσωπο μου στον σύζυγο. Και καθώς γαμιόμουνα μου έλεγε να του φωνάζω:

-κοίτα να μαθαίνεις πως ένας ψωλαράς γαμάει την γυναίκα σου, κοίτα τι έχανα μαζί σου τόσα χρόνια με το πουτσάκι σου, σε ευχαριστώ που τον βρήκες και εγώ τα έλεγα όλα αυτά και η καύλα μεγαλύτερη…

Το πρωί χαρούμενη αλλά με πόνο στον κώλο με ρώτησε η μαμά μου τι έγινε το βράδυ και φώναζα έτσι  και ο άνδρας μου είπε ότι έγινε χωρίς ντροπή και με περηφάνια, η μαμά μου παλαιών αρχών θύμωσε  και φυσικά ο άνδρας μου της είπε εγώ το κανόνισα, εγώ το ήθελα και το θέλω και αφού δεν με νοιάζει έμενα δεν σε αφορά, την θέλω ευτυχισμένη την κόρη σου αλλά  εμείς περνάμε ωραία.

Και φυσικά τα γαμήσια συνεχίζονται και μάλιστα κάθε φορά με ποικιλία, με γλύφει ο άνδρας μου με τα χύσια του γαμιά στο μουνί μου και στο κορμί μου και όχι μόνο αυτό μέχρι και πίπα του κάνει για να τον ευχαριστεί. Εγώ πια αν και πουτάνα όπως είμαι, τον αγαπάω για το δώρο που μου έκανε αν και τσακωνόμαστε γιατί δεν με γαμάει πια αυτός και θέλει να με βλέπει με τον γκόμενο ενώ θέλω και αυτός να με πηδάει.

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...