soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Το πουτανάκι

Μια λέξη για να περιγράψω την Αλεξάνδρα; Αρκεί μια λέξη για να αποδώσω την πρώτη εντύπωση, σοβαρή κοπέλα. Το αυστηρό της ύφος και οι μετρημένες κινήσεις είναι μια επιφάνεια η οποία δύσκολα επιτρέπει να διακρίνεις τα χρώματα του βυθού της. Αν, όμως, καταφέρεις να δεις όσα κρύβει, δεν αρκεί μια λέξη και ίσως δεν αρκούν τα λόγια.

Την γνώρισα τυχαία σε ένα café στην επαρχιακή πόλη όπου σπούδαζα, συνάδελφος μιας φίλης. Βρέθηκε από την Αθήνα στην επαρχία χάρη στο μεγάλο της έρωτα. Είχαμε περίπου την ίδια ηλικία αλλά ο μεγάλος έρωτας είχε προλάβει να την δέσει με ιερά δεσμά. Η όμορφη μελαχρινή κοπέλα με το σπιρτόζο βλέμμα απέναντι μου έπινε το γαλλικό της με δύο κουταλιές ζάχαρη και αναρωτιόμουν αν οι διακριτικές μικρές της γουλιές μπορούν να μου αποκαλύψουν κάτι περισσότερο για εκείνη. Θυμάμαι πόσο ενοχικά ένιωσα όταν μου τηλεφώνησε στο κινητό η τότε κοπέλα μου, θα ένιωθα λιγότερο ένοχος αν μιλούσαμε ενώ ήμουν στο κρεβάτι με άλλη παρά τώρα που με έπιανε επ' αυτοφώρω ενώ χανόμουν σε αυτά τα μεγάλα καστανά μάτια. Βιάστηκα να κλείσω και να επιστρέψω στη γοητευτική παρέα.

Επίκεντρο μας ήταν το θέμα της απιστίας και η νεαρή σύζυγος προσπαθούσε να διασκευάσει την ανησυχία της. Κάποια ευρήματα της αποκάλυπταν πως πιθανότατα ο -κατά πολύ μεγαλύτερος της- σύζυγος δεν ήταν τόσο πιστός. Η σκιά στο πρόσωπο της ήταν εμφανής ακόμη και για κάποιον που την αντίκριζε για πρώτη φορά.

Συναντηθήκαμε αρκετές φορές σε κοινές παρέες. Την θυμάμαι στη θάλασσα με ένα σέξι μαγιό, το οποίο καθώς έβγαινε κολλούσε επάνω της μαζί με τα νερά και έκανε την φαντασία μου να οργιάζει χάρη στο υπέροχο θέαμα. Η εικόνα από τις βρεγμένες της ρόγες κυριαρχούσε στο μυαλό μου όταν δέχθηκα χωρίς να το σκεφτώ να την βοηθήσω με κάτι προγράμματα στον υπολογιστή της.

Το άγχος μου κυριαρχούσε, όταν χτυπούσα το κουδούνι της. Με υποδέχτηκε ζεστά και με ευχαρίστησε που έκανα τον κόπο. Ο σύζυγος απών για άλλη μια φορά. Δε χρειάστηκε πολύ ώρα για να λυθούν όλες της οι απορίες γύρω από την εφαρμογή που ήθελε να μάθει. Μια σύντομη περιήγηση με τον browser της στο ίντερνετ αποκάλυψε τη συχνή επίσκεψη σε «πονηρές» ιστοσελίδες, όπως το youporn και όχι μόνο. Χαμογέλασα με νόημα και βιάστηκε να δικαιολογηθεί. Από φυσικού της λόγω χαρακτήρα απλώς θα τσίτωνε με την αδιακρισία του να χαμογελάσω, τώρα όμως ήμουν εκεί για να βοηθήσω σε κάτι που εκείνη μου ζήτησε και απλώς κατηγορούσε τον εαυτό της που επέτρεψε να δω κάτι τέτοιο. Γέλασα και της είπα πως η λέξη sex είναι η πιο δημοφιλής σε κάθε μηχανή αναζήτησης στο ίντερνετ. Η ακαδημαϊκού τύπου συζήτηση μας σχετικά με το τι ψάχνει κανείς στο ίντερνετ στολίστηκε με αρκετές πιπεράτες λεπτομέρειες γύρω από τη διαδικτυακή πορνογραφία.

Αναρωτιέμαι ακόμα πώς τόλμησα και την ρώτησα τη γνώμη της σχετικά με τις διηγήσεις ερωτικού περιεχομένου σε blogs και sites στο ίντερνετ. Η διάθεση της ερώτησης μου εντάσσονταν στο χιουμοριστικό κλίμα αλλά ήταν ένα βήμα παραπέρα. Φυσικά δεν είχε ιδέα. Δεν μπορούσα να κρύψω την αμηχανία μου. Προσπάθησε να αποφορτίσει το κλίμα λέγοντας μου γελώντας πως έχω το mail της για να της στείλω οτιδήποτε αξιόλογο. Η ώρα είχε περάσει με την κουβέντα και έπρεπε να φύγω.

Με βασάνιζε η σκέψη της. Τα σπιρτόζα μάτια και το σέξι αυστηρό ύφος με τρέλαιναν. Η ιδέα του πραγματικά να της στείλω μια ερωτική ιστορία και ο πιθανός της ερεθισμός απογείωναν τη φαντασία μου. Το μυαλό μου ήταν κενό τη στιγμή που πατούσα το κουμπί της αποστολής. Δεν έχω ιδέα τι σκεφτόμουν όταν αποφάσισα να στείλω κάτι τέτοιο. Η αγωνία κυριάρχησε επάνω στο νου μου. Ο φόβος του εξευτελισμού αν μάθαινε ο οποιοσδήποτε πως παρενόχλησα σεξουαλικά μια παντρεμένη κοπέλα και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο με κατέβαλε. Έβαλα ένα ουίσκι και κοιτούσα τον τοίχο. Η μουσική έπαιζε σκοτεινούς ερωτικούς ήχους σε πλήρη αρμονία με τη διάθεση μου. Όταν σηκώθηκα είδα την απάντηση της. Απόλαυσε, έγραφε, την ιστορία και γελούσε με το θράσος μου να στείλω κάτι τέτοιο. Χωρίς να σκεφτώ δεν απάντησα τίποτα απλώς την έστειλα μια ακόμα ιστορία. Αφορούσε μια άπιστη παντρεμένη που υπέκυπτε στον έρωτα ενός νεαρού και επιδίδονταν σε ανομολόγητα όργια. Θέμα του μηνύματος μου ήταν απλώς η φράση «de te fabula narratur» και πράγματι για εκείνη μιλούσε η ιστορία.

Δεν έλαβα καμία απάντηση. Βγήκα για ένα ποτό με φίλους. Είχα ξεπεράσει τα όρια και μου άρεσε. Η μουσική δυνατή, δεν άκουγα τίποτα, παραδομένος στις σκέψεις μου ονειρευόμουν τον υπέροχο τουρλωτό της πισινό να τρίβεται επάνω μου. Ένιωσα το τηλέφωνο μου να δονείται μέσα στη τσέπη μου. Δεν πιστεύω πως δικαιολογήθηκα επαρκώς φεύγοντας. Η λάμψη στα μάτια μου ήταν πιο δύσκολο να αγνοηθεί σε σχέση με τη στύση μου. Ήταν σε ένα κλαμπ με τον άντρα της και δύο φιλικά τους ζευγάρια. Όλοι εκτός από εκείνη μου ήταν παντελώς άγνωστοι. Τον άντρα της τον αναγνώρισα μέσα από κάποιες φωτογραφίες στο σπίτι τους. Η Αλεξάνδρα με κοίταξε με ένα λάγνο βλέμμα που δεν περίμενα ότι θα δω ποτέ στα μάτια της. Φορούσε ένα αέρινο μαύρο φορεματάκι και διακρίνονταν οι μαύρες της καλτσοδέτες ψηλά στα πόδια της. Τα ποτά τους ήταν στη μέση. Υπέθεσα πως ήταν ήδη κάποια ώρα εκεί. Φυσικά δεν πλησίασα περισσότερο, αν και ήθελα τόσο να την αγγίξω.

Τα μάτια μας διασταυρώθηκαν ξανά. Μου έκανε διακριτικά νόημα και πήγε στην τουαλέτα. Αναλογίστηκα για λίγα λεπτά πως σχεδόν με τρόμαζε η ταχύτητα της μεταμόρφωσης. Ο πληγωμένος εγωισμός εξαιτίας της απιστίας και η δύναμη του ερωτισμού των λέξεων έσπασε τον πάγο μιας κοπέλας που δίσταζες να κοιτάξεις στα μάτια, πολλώ δε μάλλον να αγγίξεις.

Τα βήματα μου με έφεραν στην τουαλέτα. Ήταν αρκετά ευρύχωρα και σκοτεινά. Την αναζήτησα και η ματιά της με αιχμαλώτισε. Η συνάντηση των ματιών μας ήταν τόσο δυνατή σχεδόν όσο των χειλιών μας όταν την πλησίασα. Η πλήρης απώλεια κάθε αισχύνης αποτυπώνονταν στο πρόσωπο της. Τα χέρια μου την αγκάλιασαν και άγγιξαν άπληστα το κορμί της.

Χωθήκαμε μέσα στις τουαλέτες. Έτριβα τη στύση μου επάνω της, όταν μου ψιθύρισε να βιαστώ. Το χέρι μου κατηφόρισε κατευθείαν στο εσώρουχο της, ενώ την φιλούσα στο λαιμό. Ήταν μούσκεμα. Δεν έχω συναντήσει γυναίκα με τόσα υγρά. Παραμέρισα το εσώρουχο της και χάιδεψα με το χέρι μου μια πρησμένη κλειτορίδα. Το δικό της χέρι με χάιδευε άσεμνα και άνοιξε τα κουμπιά του παντελονιού μου.

Την κόλλησα στον τοίχο όταν μου ψιθύρισε γεμάτη καύλα «πάρε με». Τα υγρά της παχιά χείλη ήταν λουσμένα στα υγρά της και γυάλιζαν ακόμη και μέσα στο σκοτάδι. Ένιωσα το μουνάκι της να με ρουφάει βαθιά μέσα της. Με εγκλώβιζε και πραγματικά ένιωθα πως δεν έχω ξαναγαμήσει παρόμοιο μουνί. Ήταν όπως πρέπει να είναι, υγρό, στενό, ζεστό και είχε ένα μοναδικό τρόπο να ανοιγοκλείνει ενώ ήταν καρφωμένο επάνω μου. Την γάμαγα αργά και βαθιά και επιτάχυνα μόνο όταν την άκουσα να ανασαίνει βαριά. Η πνιχτή της φωνούλα μαρτυρούσε πως το απολάμβανε και σφίχτηκε επάνω μου δυνατά σε έναν έντονο οργασμό που απόλαυσα σα να είχα τελειώσει εγώ. Με κοίταξε χαμογελώντας, αν και λίγο χαμένη.

Έπεσε στα γόνατα και με πήρε στο στόμα χωρίς να της το ζητήσω, χωρίς να έχω μιλήσει τόση ώρα. Η πίπα της ήταν υγρή και βαθιά. Μου έγλειφε τα αρχίδια και με κοιτούσε στα μάτια. Ήθελε να με κάνει να τελειώσω απεγνωσμένα, το διέκρινες στο πόσο λαίμαργα με ρουφούσες. Τελείωσα στο στόμα της σε έναν οργασμό που με έκανε να τρέμω ολόκληρος.

Ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος μας. Ντυθήκαμε βιαστικά και προσπαθήσαμε να βγούμε, όσο γίνονταν πιο διακριτικά, και οι δύο από τις γυναικείες τουαλέτες. Τη στιγμή που επιστρέφαμε στον κυρίως χώρο του κλαμπ όπου βρισκόταν η παρέα της μου έδειξε το στοματάκι της άδειο κλείνοντας το μάτι. Ήθελε να μου επιδείξει πως είχε καταπιεί το σπέρμα.

Έσκυψα και ψιθύρισα στο αυτί σπάζοντας τη σιωπή της βραδιάς: «πουτανάκι μου».

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...