soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Απωθημένη φαντασίωση

Πριν 10 χρόνια, έχοντας την φαντασίωση, να βρεθούμε με άλλο ζευγάρι στον ίδιο χώρο και να κάνουμε έρωτα, χωρίς να τολμάμε όμως το πρώτο βήμα, βρεθήκαμε σ’ ένα φιλικό σπίτι, στη γιορτή του Κώστα, όπου υπήρχαν και αρκετά άλλα ζευγάρια…

Όταν έφυγαν όλοι, είπαμε να πιούμε ένα τελευταίο ποτό… Πίνοντας λοιπόν τα ποτά μας, σε μια ατμόσφαιρα έντονα ερωτική από τις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί με την υπόλοιπη συντροφιά (όλοι γνωστοί λόγω της κλειστής κοινωνίας της πόλης μας), η Μαίρη, η γυναίκα του Κώστα, η οποία όποτε βρισκόμασταν εξέφραζε τον θαυμασμό της για το κορμί μου, και το ντύσιμο μου που συνήθως φτάνει στα όρια του προκλητικού, έφερε στο τραπέζι μια τούρτα…

Φορούσα θυμάμαι ένα διάφανο πουκάμισο, με αρκετά κουμπιά ξεκούμπωτα, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται μεγάλο μέρος από το πλούσιο στήθος μου, που το τονίζουν ακόμη περισσότερο τα σουτιέν που φοράω (wonderbra), τα οποία σημειωτέον, μόλις καλύπτουν τις θήλες…!!!

Ήρθε η Μαίρη λοιπόν από πίσω μου όπως καθόμουν και άρχισε να με χαϊδεύει στους ώμους και πολύ γρήγορα έβγαλε τα στήθη μου από το σουτιέν, έβαλε τις ερεθισμένες μου ρώγες ανάμεσα στα δυο της δάχτυλα…, ενώ στο στόμα μου είχα ήδη το στήθος της…, τότε με το ένα της χέρι πήρε λίγη σαντιγί από την τούρτα…, άλειψε τις ορθωμένες ρώγες μου…, και άρχισε να τις γλύφει…, ενώ το χέρι μου είχε ήδη πάει ανάμεσα στα πόδια της βυθίζοντας το μέσα στο πλημμυρισμένο της μουνάκι…!!!

Η καύλα όλων μας, και η δική μας επιθυμία να πραγματοποιήσουμε επί τέλους τις φαντασιώσεις μας, που επί χρόνια συνόδευαν τις ερωτικές μας νύχτες με τον Αλέξη, είχαν βάλει στην άκρη κάθε είδους φραγμό και λογική…! Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, σε στιγμές πάθους και ηδονής, άκουγα τον Αλέξη να με ρωτάει…

-πότε καύλα μου θα σε δω να γαμιέσαι με άλλον πούτσο…; κι εγώ του απαντούσα…

-θέλω πολλούς…, να με γαμήσουν σαν πουτάνα!!! κι εσύ να με βλέπεις και να μ’ ακούς να ουρλιάζω από καύλα!!! Η απάντηση του ήταν πάντα ίδια…

-χύνω γαμημένη μου μουνάρα… και πραγματικά έχυνε!!!

Όλοι πλέον θέλαμε το ίδιο πράγμα!!!. Να γαμηθούμε…, να δώσουμε και να πάρουμε ηδονή.

Σηκωθήκαμε λοιπόν, πήγαμε στον καναπέ, ο άνδρας μου μ’ έγδυσε, κι όπως ήμουν ξαπλωμένη με τα πόδια ορθάνοικτα και το μουνάκι μου πλημμυρισμένο, πήρα το καυλωμένο του όργανο στο στόμα μου…!!! Ενώ η γλώσσα της Μαίρης ήταν στην πάντα εντελώς αποτριχωμένη σχισμή μου!!!. Πίσω της ο Κώστας, ο άνδρας της, απολάμβανε την στημένη στα 4 γυναίκα του…, που ούρλιαζε από καύλα!!! Ακούγοντας τα βογγητά και τις κραυγές τους, άρχισα να παρακαλάω φωνάζοντας δυνατά!!! ζητώντας ένα καυλί να με γαμήσει…!!!

Οι κραυγές όλων μας, η καύλα που για πρώτη φορά ένοιωσα σε τέτοιο βαθμό και οι μυρωδιές από τα 4 ιδρωμένα κορμιά έχουν μείνει στη μνήμη μου!

Έτσι μας βρήκε το ξημέρωμα. 4 κορμιά αποκαμωμένα άλλα και 4 πρόσωπα με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη και φανερή!!!

Ήταν η πρώτη μας φορά. Αν μας άρεσε…; Κάθε σαββατόβραδο μετά τη διασκέδαση μας, καταλήγαμε ή στο σπίτι τους ή στο δικό μας…, που ευτυχώς και τα δυο είναι μονοκατοικίες, λίγο έξω από την πόλη!!!

Με τον Κώστα και την Μαίρη εξακολουθούμε να περνάμε πολύ καλά, άλλα κι εγώ μόνο με την Μαίρη χαιρόμαστε τον γυναικείο έρωτα… συχνά!!!

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...