soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Ωτοστόπ σε μαύρους

Πριν τρία περίπου χρόνια, ξεκινήσαμε με την γυναίκα μου να πάμε για την Ουρανούπολη. Στο δρόμο μας έκαναν ωτοστόπ δυο νέγροι που πουλούσαν αφίσες, Τους πήρα με την συγκατάθεση της γυναίκας μου, κι έκατσαν στο πίσω κάθισμα. Μετά από λίγη ώρα, η γυναίκα μου τους έπιασε κουβέντα, ρωτώντας τους τι πουλούσαν, και αυτοί της απάντησαν αφίσες. Γύρισε προς τα πίσω καθίσματα η γυναίκα μου και άρχισαν να της δείχνουν μερικές από τις αφίσες που πουλούσαν.

Εγώ, καταλαβαίνοντας που θα πάει το πράγμα, ρύθμισα τον κεντρικό καθρέφτη έτσι ώστε να ελέγχω καλύτερα την μέση των μαύρων. Η γυναίκα μου άρχισε να τους ρωτάει σε λίγο, ποια αφίσα είναι πιο καλή και τότε ο ένας από τους δυο, της έδειξε μια αφίσα που είχε δυο νέγρους ημίγυμνους και σωματώδεις και μια γυναίκα ανάμεσα τους. Η αφίσα βέβαια ήταν εντελώς πονηρή. Η γυναίκα μου ρώτησε για ποιο λόγο αυτή ήταν η καλύτερη αφίσα, και ο ένας απάντησε…

-αν ξέρεις από αυτά, τότε θα καταλάβεις…!

Και της έδειξε με το βλέμμα του το φουσκωμένο παντελόνι του. Μου ζήτησε η γυναίκα μου να πάει πίσω, με την δικαιολογία να δει καλύτερα τις υπόλοιπες αφίσες. Εγώ, έχοντας ρυθμίσει τον καθρέφτη, της είπα να πάει. Περιττό να σας πω ότι δεν σταμάτησα καθόλου το αυτοκίνητο. Πήδηξε πάνω από την καρεκλά της και βρέθηκε ανάμεσα στους δυο μαύρους, στο πίσω κάθισμα. Ξαφνικά, εκεί που προχωρούσα, έπαψαν να ακούγονται ομιλίες. Βλέπω από τον καθρέφτη, και η γυναίκα μου έχει ανοίξει τα παντελόνια τους και παίζει δυο τεράστιες πραγματικά πούτσες με τα χέρια της. Δεν καταλάβαινε που ήταν, στην κυριολεξία.

Ο ένας μαύρος μου μίλησε, σαν να ήθελε να πάρει την συγκατάθεση μου για να προχωρήσει. Εγώ απάντησα άλλα, αντί άλλων, σαν να του έλεγα…

-τι κάθεσαι..; δεν σου αρέσει…;

Αμέσως τότε και οι δυο, σαν να ήταν συνεννοημένοι, της ξεκούμπωσαν το κόκκινο πουκάμισο και άρχισαν να της γλύφουν τα βυζιά ενώ τα χέρια τους ήταν ήδη ανάμεσα στα πόδια της. Εκείνη έσκυψε προς την πούτσα του ενός κι άρχισε να τον τσιμπουκώνει με μαεστρία. Ο άλλος, έβαλε το κεφάλι του μέσα στο μουνί της και την έγλυφε, ενώ τα δάχτυλα του προετοίμαζαν τον κώλο της. Εννοείτε πως έκοψα ταχύτητα και ήδη πήγαινα με 20 το πολύ και άκρη δεξιά. Δεν ήθελα να χάσω αυτό το υπέροχο θέαμα, αλλά και αυτοί οι τρεις ούτε κατάλαβαν πως πήγαινα σιγά-σιγά.

Λίγο μετά την έβαλε ο ένας να καθίσει πάνω στην πούτσα του και αυτή άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με δύναμη, λες και είχε να γαμηθεί χρόνια. Αλλά με τέτοια πούτσα δεν είχε ξαναγαμηθεί. Ο άλλος μαύρος της έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο, ξεκινώντας από ένα δάχτυλο και μετά από λίγο έβαλε και δεύτερο. Εγώ σταμάτησα εντελώς, και έβλεπα το υπέροχο και άκρως καυλωτικά θέαμα. Κανείς δεν μου έδωσε σημασία. Αφού την έβγαλε από πάνω του ο ένας μαύρος, ο άλλος ξάπλωσε ανάσκελα και οριζόντια πάνω στο πίσω κάθισμα και την έπιασε με βία και την κάρφωσε στην κυριολεξία πάνω στην πούτσα του, ενώ την ίδια ώρα της χούφτωνε τις βυζάρες της.

Ο άλλος τότε, την έσπρωξε προς τα εμπρός έτσι ώστε να φανεί η κωλοτρυπίδα της. Αφού της έγλυψε και της σάλιωσε καλά τον κώλο, έπιασε την τεράστια πούτσα του (κάπου 20-22 πόντους την είχαν και οι δυο) και της την έβαλε σιγά-σιγά μέσα στον κώλο. Η γυναίκα μου έμεινε στην κυριολεξία αιχμάλωτη ανάμεσα σε δυο πούτσες μαύρες και μεγάλες. Το μόνο που φαινόταν από αυτήν, ήταν το πρόσωπο της που ήταν ιδρωμένο.

Φώναζε σαν να παρακαλούσε να την αφήσουν, όμως τους έλεγε…

-σκίσε με από παντού…, τρύπησε με από όπου θέλεις…!

Μετά, ο μαύρος που ήταν ξαπλωμένος την έσπρωξε από πάνω του, και την έβαλε να ξανακαθίσει στην πούτσα του, αλλά την έβαλε ανάσκελα και τις έβαλε τα δάχτυλα του στο στόμα της. Ο άλλος έσκυψε πάνω στο πρόσωπο της και της κάρφωσε τον δικό του πούτσο μέσα, μέχρι το λαρύγγι. Αφού τον σάλιωσε και τον δεύτερο πούτσο, τότε έβαλε στον ξαπλωμένο μαύρο τον κώλο της και τράβηξε τον όρθιο προς εκείνη, να της γαμήσει το μουνί. Παρτούζα κανονικότατη, μπρούμυτα, ανάσκελα, τα πάντα.

Αφού γαμήθηκαν για αρκετή ώρα, κι ενώ εγώ είχα ήδη χύσει αφού την έπαιζα, τότε ο από πάνω, τραβήχτηκε και άρχισε να την παίζει μπροστά στο πρόσωπο της, ώσπου την έχυσε παντού, βυζιά, μάγουλα, λαιμό και στα μάτια. Μόλις άρχιζε να τελειώνει ο άλλος μαύρος που της τον είχε βάλει στον κώλο, την έβγαλε με βίαιο τρόπο και γύρισε το πρόσωπο της πάνω στην πούτσα του. Άρχισε να τον τσιμπουκώνει ξανά, και όταν αυτός τελείωνε, της πατούσε το κεφάλι να μην τραβηχτεί. Έτσι τον ήπιε ολόκληρο, όλα τα χύσια του μπήκαν μέσα στο στόμα της και ενώ αυτός είχε τελειώσει, αυτή συνέχιζε να ανεβοκατεβαίνει στην πούτσα του κάνοντας του αμέσως πίπα.

Αφού την φίλησαν και οι δυο στο στόμα, την βοήθησαν να ντυθεί. Η γυναίκα μου τότε μόλις κατάλαβε τι είχε γίνει. Της έκλεισα μια μάτια, να φύγουν οι ενοχές της και συνεχίσαμε το δρόμο προς Ουρανούπολη. Όταν φτάσαμε στην Ασπροβάλτα, σταματήσαμε να πάρουμε καφέδες. Εγώ έμεινα στο αυτοκίνητο και οι τρεις τους κατευθύνθηκαν προς την τουαλέτα. Όπως μου είπε μετά η γυναίκα μου, την πήγαν στις αντρικές τουαλέτες και αφού την σήκωσαν αγκαλιά, όντας κι αυτοί όρθιοι, την κάρφωσαν πάνω στις πούτσες τους και την ανεβοκατέβαζαν μέχρι που την ξαναέχυσαν και οι δυο στο στόμα.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου με την γυναίκα μου…, περιττό να σας πω ότι από τότε ψάχνομαι συνεχώς και έχω κάνει και άλλες καταστάσεις όχι όμως τόσο καλές όπως η πρώτη της…!

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...