soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Το κέρατο στον καραβανά

Όπως σας έχω περιγράψει και σε άλλες ιστορίες είχα γνωρίσει στο Καρλόβασι της Σάμου μια φοιτήτρια μαθηματικών, την Βιβιάνα, την οποία την πήδαγα περιστασιακά όποτε είχα έξοδο και όποτε ο δικός της, που ήταν επίσης στρατιωτικός, έλειπε ή είχε υπηρεσία.

Η Βιβιάνα ήταν ένα μωρό τρελό για γαμήσι, ψιλή με ωραίο σώμα και με καθόλου αναστολές και ταμπού. Ένα Σάββατο που είχα έξοδο είχα κανονίσει να πάμε για μπάνιο με 5 παιδιά από τον λόχο μου…, σε μια παραλία…, τον ποταμό, ωραία παραλία και σύχναζαν και πολλές φοιτήτριες. Όταν φτάσαμε και καθίσαμε στην παραλία και μετά από μισή ώρα ήρθε και η Βιβιάνα με την κολιτή της την Έλλη (άλλο καλό μουνί).

Κάθισαν δίπλα μας και την σύστησα και στα άλλα παιδιά. Αρχίσαμε λοιπόν τις μπίρες και τις πλάκες και σε λίγο η Βιβιάνα είχε βρεθεί στην αγκαλιά μου και η Έλλη χαμουρευόταν με τον Νίκο. Δεν άργησε η Βιβιάνα να μου ζητήσει να πάμε λίγο πιο πίσω στις καλαμιές.

Πήρα μια πετσέτα μαζί την άπλωσα και την ξάπλωσα επάνω. Έβγαλε το μαγιό της και είδα ότι ήδη είχε καυλώσει. Άρχισα να της γλύφω το μουνάκι της το οποίο φρόντιζε να είναι πάντα ξυρισμένο. Το ζεστό μουνάκι της είχε πλημμυρίσει και αυτή μούγκριζε από ηδονή.

Έβγαλα και εγώ το μαγιό μου και μου πήρε μια απίστευτη πίπα. Οι πίπες ήταν η ειδικότητα της και μάλιστα τα έπαιρνε όλα μέσα και κατάπινε κιόλας. Ήταν μαστόρισσα και ο τρόπος μου  έγλυφε τον πούτσο μου ήταν τέλειος.

Πότε αργά…, πότε γρήγορα…, πότε τον έπαιρνε όλο μέσα στο στόμα της…, και πότε πιπίλιζε τον πουτσοκέφαλο…! δυσκολευόμουν να μην χύσω…, κρίμα θα ήταν!!! ήξερα ότι έχει πολύ συνέχεια ακόμα.

Την έριξα στην πετσέτα και άρχισα να την γαμάω με λύσσα. Το μουνάκι της είχε πλημμυρίσει και η κραυγές της ηδονής της ακουγόταν σε όλη την παραλία. Την γύρισα στα 4 και άρχισα να την γαμάω πισωκολλητά και αυτή χάιδευε το καυλωμένο μουνάκι της…, παράλληλα εγώ χάιδευα την κωλοτρυπίδα της που είχε αρχίσει να ανοίγει σιγά σιγά!!!.

-ναι… ναι… μου λέει!!!

Τον έβγαλα από το μουνάκι της για να τον χώσω σιγά-σιγά στο κωλαράκι της που σχεδόν τον κατάπιε. Άρχισα να την σκίζω από πίσω και αυτή συνέχιζε να τρίβει το μουνάκι της…, τέτοιο κώλο δεν έχω ξαναγαμήσει!!!.

Την γαμούσα από τον κώλο και της έτριβα τα μικρά αλλά σφιχτά βυζάκια της. Δεν θα αργούσα…! Απίστευτο γαμήσι…!

Μόλις τραβήχτηκα είδα τα άλλα 3 παιδιά να μας παίρνουν μάτι και να την παίζουν… Η Βιβιάνα τους είχε δει αρκετή ώρα πιο νωρίς…, αλλά δεν είχε μιλήσει μια και την εύρισκε να την παίρνουν μάτι!!!.

Ο Νίκος λίγο πιο πέρα γαμούσε την Έλλη αλλά το θέαμα ήταν η Βιβιάνα…! Η Βιβιάνα δεν είχε χορτάσει και τώρα χαμογελούσε στα παιδιά τα οποία την κοίταζαν αμήχανα μην ξέροντας τι να κάνουν…! Όταν τους έκανα νόημα ότι δεν έχω πρόβλημα πλησίασαν.

Η Βιβιάνα γέλασε και άρχισε να τους την παίζει και εναλλάξ να τους τσιμπουκώνει…! Ο ένας ξάπλωσε στην πετσέτα και η Βιβιάνα τον καβάλησε…, ο άλλος ήρθε από πίσω…, και την κάρφωσε στον κώλο καθώς ήταν ακόμα ανοιχτός από το δικό μου γαμήσι και τον τρίτο τον τσιμπούκωνε άγρια!!!.

Ανά 3 λεπτά γινόταν αλλαγή και το ξέσκισμα συνεχιζόταν για 45 λεπτά…, η Βιβιάνα φαινόταν ακούραστη…, θα μπορούσε να τα βάλει με όλο το τάγμα!!!.

Όποιος ήταν έτοιμος να τελειώσει…, έβγαινε και της τον έδινε στο στόμα…, και η Βιβιάνα τον έπαιρνε με λαγνεία και τον ξεζούμιζε!!! τα κατάπινε όλα!!!.

Αφού την ξέσκισαν…, και αφού κατάπιε τα χύσια και των τριών παιδιών…, την έστησα πάλι στα 4…! αφού μου είχε σηκωθεί πάλι και της έριξα ένα τρελό γαμήσι στον κώλο. Αφού της έδωσα και εγώ τα χύσια μου να τα καταπιεί κάτσαμε εκεί στα καλάμια για μισή ώρα ακίνητοι και λαχανιασμένοι!!!.

Μετά  ξεπλυθήκαμε στην θάλασσα… Η Βιβιάνα μόλις είχε γίνει μύθος στο 649…, και όλοι μιλούσαν για αυτή!!!. Φυσικά όχι μπροστά στον δικό της…, αυτός φυσικά δεν μπορούσε πια να βάλει κράνος μιας και δεν υπάρχουν κράνη με υποδοχή κεράτων!!!.

Ήταν και η μοναδική παρτούζα με την Βιβιάνα αλλά και η καλύτερη της ζωής μου. Να σε καλά Βιβιάνα όπου και αν είσαι…!

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...