soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Το μαύρο Παρισιάνικο καυλί

Η ιστορία έχει ως εξής… βρίσκομαι στο Παρίσι για ένα τριήμερο με τη γυναίκα μου. Πρέπει να σας πω ότι είμαστε ένα απελευθερωμένο ζευγάρι που διαρκώς δοκιμάζουμε καινούριε πράγματα κυρίως γύρω από το sex. Και όπως καταλαβαίνετε ένα τριήμερο στο Παρίσι είναι η κατάλληλη ευκαιρία γι’ αυτό. Είμαστε ο Νίκος και η Νάντια, γενικά είμαστε ένα πολύ όμορφο και sexy ζευγάρι.

Κάνοντας μια βόλτα στους δρόμους του Παρισιού, σχολιάζοντας τον κόσμο που υπάρχει  στους δρόμους και εκφράζοντας σκέψεις και φαντασιώσεις που μας έρχονται στο μυαλό με το κάθε πρόσωπο, το βλέμμα της γυναικάς μου πέφτει σε έναν μαύρο τύπο που απολαμβάνει το καφέ του…!

Μόνο και μόνο από το βλέμμα της κατάλαβα πως αυτός ο τύπος θα αποτελέσει το κυρίως θέμα του παιχνιδιού μας εκείνη την ημέρα…, πάμε λοιπόν και καθόμαστε στο διπλανό τραπέζι από τον τύπο και παραγγέλλουμε δυο καφεδάκια… και τότε η γυναίκα μου είπε τη σκέψη της…! θέλει να γνωρίσει τον τύπο και να πάει στο ξενοδοχείο μας μαζί του.

Εγώ θα πήγαινα αργότερα ήθελε να μένει πρώτα μόνη της μαζί του και μετά να συμμετέχω και εγώ σε αυτό…! Έτσι μιας και ήμασταν και σε άγνωστο μέρος…, δεν χάσαμε χρόνο με μια απλή ερώτηση για το Παρίσι ήταν αρκετή για να γνωριστούμε με τον Erick…όπως τον έλεγαν!!!

Πήγα στη τουαλέτα για να δώσω χώρο στη γυναίκα μου για να μπει στις λεπτομέρειες…!

Όταν γυρνάω στο τραπέζι τότε μου λέει η γυναίκα μου ότι το «κονέ» έγινε και μου λέει τις λεπτομέρειες…! Εγώ θα φύγω νωρίτερα με μια πρόφαση να κάνω μια βόλτα και να γυρίσω στο ξενοδοχείο…! Και να τους αφήσω μόνους.

Είχα σκοπώ να περπατήσω και να πάω στο  ξενοδοχείο σε μισή ώρα αλλά η καύλα  μου δεν με άφηνε… σκεπτόμουν τη Νάντια να παίζει  με το μαύρο γαμιά της και να ζει μια φαντασίωση… και είχα τρελαθεί…!

Επιτελούς…, δεν άντεχα άλλο…, ανεβαίνω στο δωμάτιο…, και βλέπω ότι δεν είχαν χάσει καθόλου χρόνο…!

Κατεβάζω το παντελόνι μου και αρχίζω να την παίζω με αυτό που βλέπω…! Τη γυναίκα μου στα τέσσερα στο κρεβάτι να τον τσιμπουκώνει και να προσπαθεί να βάλει το καυλί του αράπη όλο μέσα στο στόμα της…!! έχω αρχίσει και καυλώνω περισσότερο με αυτό που βλέπω και πιο πολύ όταν βλέπω να την παίρνει και να της γαμάει το μουνάκι της ενώ αυτή είναι ακόμη στα τέσσερα…!! Της ρίχνει σφαλιάρες και καύλωνε όλο και πιο πολύ, ενώ η γυναίκα μου γυρνάει και μου ρίχνει ματιές βλέποντας την καύλα στο πρόσωπο της…!!!

Την ώρα που είμαι έτοιμος να χύσω βάζω το καυλί μου στο στόμα της για να τελειώσω και να τα γλύψει όλα…! Ο μαύρος συνεχίζει και την πηδάει  τώρα ενώ αυτή γλύφει το καυλί μου και τα χύσια μου…! Με το που τελειώνω αράζω λίγο μέχρι να ξανά καυλώσω παίρνοντας τους μάτι…! Η γυναίκα μου είναι καυλωμένη όσο ποτέ…, με το γαμήσι που της έριχνε ο Erick…! Χάιδευα το καυλί μου και έπαιρνα μάτι όχι μόνο τη γυναίκα μου αλλά και τον πούτσο του μαύρου που έσκιζε το μουνάκι της γυναίκας μου…, που φώναζε μέσα την καύλα…!

-γουστάρεις μωρό μου που βλέπεις το μουνάκι μου να σκίζετε που το βλέπεις να χύνει για το γαμιά μου…;

-παίξε το πούτσο σου και κοιτά με… την καριόλα…!!!

Σηκώνεται από το κρεβάτι και έρχεται στη πολυθρόνα που καθόμουν γυρίζει και μου λέει…

-γλύψε μου το κωλαράκι καύλα μου…! θέλω να μου το σκίσει ο γαμιάς που μου βρήκες…!

Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε ξεφύγει…! γονάτισα και άρχισα να της γλύφω τον κώλο και να χώνω τη γλώσσα μου στη κωλοτρυπίδα της…, με τρίβει πάνω στο κρεβάτι και πάει και καβαλάει πάνω στο καυλί του Erickκαι αρχίζει να τον γαμάει στο δικό της ρυθμό και στη δική της καύλα μου, μου λέει…

-σκύψε να με γλύφεις στο κώλο…, να βλέπεις και τον πούτσο του να μου γαμάει τη μουνάρα…

Την έγλυφα και έπαιρνα μάτι…, δεν άντεξα…, έσκυψα πάλι και άρχισα να του γλύφω τα αρχίδια… η δικιά μου το κατάλαβε και σηκώθηκε από το καυλί του…, του βγάζει το προφυλακτικό και λέει…

-έλα καύλα να του πάρουμε τσιμπούκι μαζί και μου τον βάζει στο στόμα…

Τον γλύφουμε μαζί ούτε και ξέρω πόση ώρα…, μέχρι που νιώθω τα χύσια του στο πρόσωπο μου και τη γυναίκα μου να με γλύφει παίρνοντας τα χύσια του γαμιά της και αυτή. Χωρίς να σταματήσουμε να φιλιόμαστε…, της σηκώνω ψηλά τα ποδιά και βάζω το καυλί μου στον κώλο της και… χύνω… χύνω… μέχρι που ξαπλώσαμε να βρούμε τις ανάσες μας…

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...