soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Το πρώτο μου και τελευταίο ομαδικό

Με λένε Καίτη και ειλικρινά ντρέπομαι γι’ αυτό που έγινε αλλά παράλληλα ήταν κάτι το οποίο με βοήθησε να γίνω ποιο σκληρή στο θέμα των σχέσεων.

Είμαι 20 χρόνων και όλα εξελίχτηκαν πέρσι το καλοκαίρι στο πάρτι που έκανε το αγόρι μου. Με το αλκοόλ ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις…, ούτε και με το τσιγάρο. Σε αντίθεση με το (πρώην) αγόρι μου που έπινε πάρα πολύ.

Την ημέρα τον γενεθλίων του πήγα σπίτι του όπως ήταν λογικό. Η ώρα ήταν δέκα και το πάρτι είχε αρχίσει από τις εννέα. Ο Κώστας (το αγόρι μου) είχε ήδη αρχίσει να ζαλίζεται από τις τεκίλες και εγώ να τσαντίζομε γιατί δεν μου άρεσε η κατάσταση.

Όλοι και όλοι επτά άτομα μαζί με μένα που ήμουνα η μοναδική κοπέλα και δεν είχα θέση στις αχρείες συζητήσεις τους. Η αλήθεια είναι ότι τον αγαπούσα πολύ…, ή έτσι νόμιζα επειδή ήταν ο πρώτος μου…!

Καθώς λοιπόν πέρναγε η ώρα παρατηρούσα ότι οι δύο φίλοι του που καθόντουσαν δίπλα μου είχαν κολλήσει στο στήθος μου λες και δεν είχαν ξαναδεί. Φόραγα ένα ραντακι και δεν μπορούσα να κάνω κάτι να ξεκολλήσουν άσε που ήταν και μεθυσμένοι όλοι.

Είχα αρχίσει να νιώθω υπερβολικά άβολα και ο Κώστας όσο έπινε αδιαφορούσε τελείως που είχα γίνει δημόσιο θέαμα. Το μόνο που μου είπε στο αυτί είναι

-τους έχεις τρελάνει όλους κουκλί μου…!

Άσε που οι άλλοι τρεις που καθόντουσαν απέναντι είχαν καρφωθεί στα πόδια μου, φόραγα ένα φουστανάκι, και περίμεναν την ώρα που θα κουνηθώ να δουν ποιο μέσα…!

Ο Κώστας έκανε τον dj. Κατά τις δώδεκα έρχεται κάθεται μαζί μας με βάζει να κάτσω στα πόδια του και λέει στους άλλους να φέρουν τα μπουκάλια να παίξουμε ρωσική ρουλέτα. Τι είναι αυτό θα καταλάβετε ποιο κάτω. Από το πρώτο ποτό είχα αρχίσει να ζαλίζομαι.

Οι υπόλοιποι δεν το συζητάω. Είχαν ξεφύγει από τον έλεγχο. Μέσα στη φασαρία γυρνάει ο Κώστας στο αυτί και μου λέει…

-πήγαινε στο άλλο δωμάτιο και βγάλε το κιλοτάκι και το σουτιέν…!

-είσαι τρελός του λέω…; τι θέλεις…; Δεν τους βλέπεις αυτοί είναι έτοιμοι να ορμήσουν…!

-το ξέρω…! μου λέει. Κάνε ότι σου λέω.

Σαν ρομποτάκι πήγα στο δωμάτιο του και έκανα ότι μου είπε. Όταν γύρισα στο σαλόνι με περίμεναν όλοι γυμνή και με αναμμένα κεριά.

-Κώστα τι είναι αυτό τώρα…; του λέω…!

-θα δεις μωρό μου...!

Δεν πίστευα στα μάτια μου. Με πιάνουν οι δύο φίλοι του με ξαπλώνουν στο πάτωμα…, ο ένας με έγλυφε ανάμεσα στα πόδια και ο άλλος μου είχε ανοίξει το στόμα και μου έδινε τεκίλα με το ζόρι. Ενώ όσο μπορούσα να διακρίνω οι υπόλοιποι έπαιζαν με τα πουλιά τους.

Είχαν κλείσει και τα παράθυρα να μην ακούγονται έξω και είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα. Είχα αρχίσει να ερεθίζομαι με το όλο σκηνικό. Με έβριζαν και οι έξη και αυτό ήταν που με τρέλαινε…! αυτός που με πότιζε τεκίλα μου έλεγε…

-σε έχουν γαμήσει ποτέ έξη άτομα πιπινάκι μου…;

Και εγώ ασυναίσθητα κοιτώντας τον Κώστα έλεγα…

-κάντε το…!

Βογκάγανε σαν ζώα καθώς παίζανε τα πουλιά τους. Όταν τελείωσε η τεκίλα. Παίρνει ο ένας το Baileys και ρίχνει στα πόδια μου και στο στήθος μου και φωνάζει τους υπόλοιπους να το γλείψουν.

Με γλείφανε έξη άτομα σε όλο το σώμα. Τότε γυρνάει ένας από τα παιδιά και μου λέει…

-πάρε την ψωλή μου χειλάρες μου…! και μου βάζει όλο το πουλί μέσα στο στόμα.

Με μια απότομη κίνηση με βάζουν να κάτσω πάνω στο πουλί του Κώστα και ο άλλος συνέχιζε να με βάζει να του κάνω πίπα ενώ κάποιος μου έγλυφε την άλλη τρύπα…, και έλεγε του Κώστα…

-ρε μαλάκα…, τέτοιο μουνί που το έκρυβες…;

Εγώ είχα κλείσει τα μάτια και είχα αφεθεί στις ανώμαλες διαθέσεις τους. Αφού μου είχε γεμίσει με σάλια την άλλη τρύπα μου λέει…

- είσαι έτοιμη να σε γαμήσω και εγώ μωρό μου…;

-μην της μιλάς…, είναι μπουκωμένη απαντάει αυτός που ήταν όρθιος και τον έγλυφα.

Και γελάνε όλοι μαζί.

-οκ…! απαντάει και με μια απότομη κίνηση βάζει ένα τεράστιο πράγμα στη τρύπα μου.

Δάκρυσα από τον πόνο τόσο που σπρώχνω αυτόν που του έπαιρνα πίπα να βγει από το στόμα μου. Ο Κώστας που ήταν από κάτω μου…, μου ρίχνει ένα σκαμπίλι και μου λέει…

-τι κάνεις ρε πουτανάκι…; Τώρα θα δεις…! Μου σκίζει το μπουστάκι και διατάζει τους υπόλοιπους να με χτυπάνε.

Μέχρι να πω όχι αυτός που με έπαιρνε από πίσω με χτύπαγε στον κώλο ο άλλος με τραβάει με δύναμη από τα μαλλιά και μου ξαναβάζει το χοντρό πράμα του στο στόμα…, ενώ ο Κώστας έπαιζε με το στήθος μου και με έπαιρνε με δύναμη και γρήγορα από κάτω.

Οι υπόλοιποι τέσσερις παίζανε με τις ψωλές τους…, ενώ κάθε τόσο με χτυπάγανε από πίσω. Αυτό κράτησε έξη ώρες…! Με είχανε κάνει μπαλάκι…! Στο τέλος με ξαπλώνουν ανάσκελα ο Κώστας με βάζει να του κάνω πίπα και τελειώνει στο στόμα μου. Και καθώς βγαίνει έρχεται και δεύτερος και τελειώνει στο στόμα μου ενώ δεν είχανε σταματήσει να με βρίζουνε…! Ήρθε και τρίτος και τελειώνει…, ο τέταρτος τελείωσε πίσω που χτυπώντας με πολύ δυνατά…! Οι άλλοι 2 μου είχανε δώσει τα καυλιά τους να τα παίζω.

Ένιωθα τόσο χαμηλά που από τι μία ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί αλλά από την άλλη είχα ερεθιστεί τρελά.

Τελειώνοντας όλοι μέσα μου και πάνω μου. Είχε πάει η ώρα επτά το πρωί και μέχρι τις δύο το μεσημέρι το κάναμε με το αγόρι μου μπροστά στους υπόλοιπους που ήταν πλέον εξαντλημένοι.

Αυτή ήταν η πρώτη… και η τελευταία φορά…!

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...