soreal.gr

Αληθινή καθημερινή απόλαυση

Smaller Default Larger

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Ξένες γλώσσες …και μαλακίες

Είμαι ο Κώστας και θα σας πω την ιστορία μου κι εγώ. Καλοκαίρι του 2008 και ω του θαύματος επιτέλους μου γελάει η τύχη και κερδίζω σε ένα διαγωνισμό αεροπορικής εταιρίας 2 εισιτήρια για την Ίμπιζα. Κανονίζω με 2 φιλαράκια ακόμη, τον Φώτη και τον  Κώστα (και αυτός Κώστας), βάζοντας όλοι μαζί το εξτρά εισιτήριο και κλείνουμε για Αύγουστο.

Επειδή ήμασταν και οι τρεις τελειόφοιτοι…, με τα οικονομικά μας μέτρια κανονίσαμε να μείνουμε σε ξενώνα για νέους, τα γνωστά youthhostels. Φτάνουμε λοιπόν στο hostel Δευτέρα απόγευμα κουρασμένοι από την πτήση και πάμε στην υποδοχή.

Εκεί μαθαίνουμε το δωμάτιο μας και αφού μας κατατοπίζει, πάμε να το δούμε. Το δωμάτιο ήταν 6κλινο  ανδρών/γυναικών μικτό. Φυσικά η μόνιμη κουβέντα μας ήταν να πετύχουμε τρεις μουνάρες!!!, κτλ, κτλ. Η τύχη όμως και πάλι χαμογέλασε και μπαίνοντας στο δωμάτιο πέφτουμε επάνω στα εξής: 3 γκομενάρες, ένα δωμάτιο άνω-κάτω και μουσική τέρμα. Αφού κάτι λέει ο ξενοδόχος για την μουσική και την χαμηλώνουν, φεύγει. Εδώ να σας περιγράψω τα γκομενάκια.

Η πρώτη ήταν ψηλή, γύρω στο 1,78, κατάξανθη, αδύνατη χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες αλλά πολύ γυμνασμένο σώμα. Μας συστήθηκε ως Χέλγκα. Η δεύτερη ήταν και αυτή αρκετά ψηλή αν και πιο κοντή, ίσως 1,72, ξανθιά αλλά στο πιο καστανόξανθο, με καταγάλανα μάτια και τεράστια τσιμπουκόχειλα και αρκετά προκλητικές καμπύλες (αν και αδύνατη)!!!. Μας συστήθηκε ως Ανίκα ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Η τρίτη ήταν που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Πιο κοντή από τις τρεις, γύρω στο 1,67, μελαχρινό μαλλί αλλά με λευκό δέρμα, πράσινα μάτια με πολύ προκλητικό βλέμμα και τέλειες καμπύλες, βυζιά μεγάλα και τούμπανο και κώλο τουρλωτό, σε ένα εμφανέστατα γυμνασμένο κορμί. Φόραγε ένα κολλητό μπλουζάκι και ένα κολάν σορτσάκι. Σκέτη καύλα. Μας συστήθηκε ως Σάσα. Και οι τρεις ήταν από την Σουηδία. Εννοείτε ότι το καυλί μου σκλήρυνε μόνο που τις είδα! Αφού συστηθήκαμε όπως-όπως γιατί και οι τρεις τους ήταν σε μία φάση γέλιου και χαχάνων ήδη, χωρίς να ξέρουμε γιατί, και δεν μας έδωσαν πολύ σημασία τακτοποιηθήκαμε στα κρεβάτια μας.

Εδώ όμως άρχισαν τα… άσχημα. Αρχικά, είχαν καταλάβει τα τρία κάτω κρεβάτια, έτσι έπρεπε να κοιμηθούμε εμείς στα επάνω. Στην συνέχεια ανοίγοντας την ντουλάπα είδαμε ότι τα πράγματα τους έπιαναν σχεδόν όλο το χώρο (με το ζόρι βολευτήκαμε). Το αποκορύφωμα ήταν όταν πήγαμε κάποια πράγματα στο μπάνιο και είδαμε ότι γινόταν κι εκεί χαμός με τα δικά τους. Η αλήθεια είναι ότι τσατιστήκαμε και οι τρεις με την κατάσταση, ιδιαίτερα επειδή καμία δεν μπήκε στον κόπο να κάνει λίγο χώρο. Είπαμε όμως να μην το κάνουμε θέμα, και να προσπαθήσουμε να τις ψήσουμε να βγούμε παρέα. Αποτύχαμε όμως. Βγήκαμε μόνοι μας, και αφού κάναμε διάφορες βόλτες συζητώντας πως θα τις ξεσκίσουμε, το βράδυ που γυρίσαμε βρήκαμε το δωμάτιο σε παρόμοια κατάσταση. Αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Για 1:30 ώρα είχαν πιάσει το μπάνιο και δεν μπορούσαμε να μπούμε! Είχαμε πραγματικά τσατιστεί με πολλά μικρά πραγματάκια αλλά ήμασταν στην αρχή των διακοπών και δεν  έπρεπε να χαλαστούμε. Ξυπνήσαμε την Τρίτη το πρωί και αφού είδαμε ότι ακόμα κοιμόντουσαν είπαμε μεταξύ μας ότι πρέπει να τους κάνουμε το ίδιο με το μπάνιο. Έτσι περιμέναμε πότε θα ξυπνήσουν, και μπαίναμε εναλλάξ στο μπάνιο για μία ώρα χωρίς να τις αφήνουμε να μπουν. Αλλά δεν πτοήθηκαν.

Την ώρα που ήμουν μέσα, μόλις είχα κάνει ένα ντουζάκι και ήμουν γυμνός, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η Σάσα (μελαχρινή) λέγοντας ένα κοφτό «sorry», και πάει και πιάνει τον καθρέπτη... Εγώ έμεινα παγοκολόνα αρχικά και μετά τις είπα ότι έπρεπε να χτυπήσει την πόρτα. Μου απάντησε με έντονο ύφος ότι αυτή δεν είχε πρόβλημα και αν είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα θα έφευγε… Ε, δεν απάντησα καν, γιατί πραγματικά σάστισα, ντύθηκα και φύγαμε μετά από λίγο. Με τα φιλαράκια συζητήσαμε το περιστατικό και καταλήξαμε ότι κάτι έπρεπε να γίνει. Ή θα τις γαμούσαμε, γιατί μας καύλωναν ή θα τσακωνόμασταν γιατί μας τσάτιζαν. Αποφασίσαμε τελικά σαν αντίποινα ότι θα κυκλοφορούσαμε τσίτσιδοι στο δωμάτιο -αφού δεν είχαν πρόβλημα- και ότι θα μπαίναμε στο μπάνιο κάθε φορά που θα ήταν μέσα.

Ειδικά η Σάσα που όλοι θέλαμε να την ξεσκίσουμε και λόγω του κορμιού της αλλά και λόγω των πονηρών ματιών που έριχνε συνέχεια, σε αντίθεση με την Χέλγκα και την Ανίκα που δεν μας έδιναν ιδιαίτερη σημασία. Το βραδάκι αφού γυρίσαμε στο δωμάτιο, βρήκαμε μόνο την Σάσα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, φορώντας μόνο το μαγιό της, να ακούει μουσική. Καυλώσαμε, χαιρετήσαμε και ρωτήσαμε πως και μόνη και μας είπε ότι οι φίλες τους είχαν βγει μόνες τους για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα τι είπε. Εκεί αφού στα κοφτά είπαμε ο ένας στον άλλο αν θα το κάνουμε αποφασίσαμε να τσιτσιδωθούμε επιτόπου, όπως και έγινε. Εγώ ξεγυμνώθηκα τελείως και αφού έκανα ένα γρήγορο ντουζάκι ανέβηκα στο κρεβάτι μου, το από πάνω από την Σάσα, και πήρα το κινητό να ακούσω μουσική. Η Σάσα όλη αυτή την ώρα μας κοίταγε απροκάλυπτα, αλλά δεν είπε τίποτα.

Σε κάνα τέταρτο τελείωσαν και τα φιλαράκια το ντουζάκι και ήταν και αυτοί τσίτσιδοι στο δωμάτιο. Σε αυτό το σημείο ήρθε ο Κώστας στο κρεβάτι μου να του δώσω κάτι και πλησιάζοντας η Σάσα, που δεν έλεγε τίποτα τόση ώρα, κάτι είπε στα Σουηδικά. Δεν καταλάβαμε και δεν δώσαμε σημασία. Ο Φώτης όμως γύρισε να την κοιτάξει και πρόσεξε ότι κοίταγε το καυλί του Κώστα και είχε αγγίξει με τρόπο το μουνάκι της. Εμείς δεν είχαμε καταλάβει τίποτα. Ο Φώτης καύλωσε επιτόπου -κυριολεκτικά- και πλησίασε στο κρεβάτι με το καυλί του πρησμένο να μας πει ότι η Σάσα ψιλό-χαϊδευόταν.

Εδώ αρχίζουν τα ωραία. Η Σάσα χωρίς καμία προειδοποίηση άρχισε να χαϊδεύει το καυλί του Φώτη και τα παπάρια του Κώστα, που και οι δύο ήταν όρθιοι μπροστά της, χωρίς να την βλέπουν αφού κοιτάγαν εμένα. Εγώ τους είδα να γουρλώνουν τα μάτια τους, να κοιτάζονται και μου λένε τι συμβαίνει. Σε αυτό το σημείο μου σηκώθηκε κι εμένα αλλά έκατσα λίγο να δω τι θα γίνει. Η Σάσα ανασηκώθηκε στο κρεβάτι και έβαλε το καυλί του Φώτη στο στόμα της ενώ δεν άφηνε το καυλί του Κώστα από το χεράκι της. Ε, δεν άντεξα άλλο, πήδηξα από το κρεβάτι κι εγώ, έκατσα δίπλα της και άρχισα να χουφτώνω τα βυζιά της και όποιο άλλο σημείο μπορούσα πάνω, κάτι που έδειξε ότι της άρεσε πολύ. Εκεί άφησε το καυλί του Φώτη από το στόμα της και έπιασε του Κώστα, ενώ με το χέρι της άρχισε να παίζει το δικό μου.

Ο Φώτης, θυμάμαι χαρακτηριστικά, μας είπε τότε…

-ρε μαλάκες, τι ξεκωλιάρα είναι αυτή, θέλω να τις ξεσκίσουμε όλες τις τρύπες και σε αυτή και στις καριόλες τις φίλες της… και έκατσε δίπλα της και αυτός στο κρεβάτι από την αριστερή μεριά της.

Εκεί τις τράβηξε βίαια το κάτω μέρος μαγιό της που ακόμα φόραγε, με αποτέλεσμα να σκιστεί, κάτι που δεν την πείραξε καθόλου αφού συνέχισε τα τσιμπούκια στον Κώστα. Εκεί αρχίσαμε να τις χαϊδεύουμε το μουνάκι, την κωλοτρυπίδα και ότι μπορούσαμε και οι δύο μαζί ενώ ο Κώστας έσπρωχνε το καυλί του στο στόμα της με φόρα.

Η Σάσα σε αυτό το σημείο μας είπε να χαλαρώσουμε λίγο και να μην την χουφτώνουμε όλοι μαζί και ότι όλους θα μας ικανοποιήσει. Εμείς δεν ακούσαμε καν τι είπε και συνεχίσαμε να γλύφουμε ρώγες…, μουνί…, κωλοτρυπίδα…, εναλλάξ…! Σε λίγο σταμάτησε το τσιμπούκι στον Κώστα και έβαλε το καυλί μου στο στόμα της, σκύβοντας δεξιά, με αποτέλεσμα να τουρλώσει το κωλαράκι της στον Φώτη, που δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο και άρχισε να το παίζει με το δάκτυλο του. Εκεί αντέδρασε και τραβήχτηκε αλλά ο Φώτης είχε άλλα σχέδια για την τουρλωτή κωλάρα της, και σαλιώνοντας το μεσαίο του δάκτυλο το έχωσε σιγά-σιγά μέσα. Σε αυτό το σημείο έγιναν τρία πράγματα.

Πρώτα… ο Κώστας έριξε στο πάτωμα τρία στρώματα με σεντόνια από πάνω, γιατί στο κρεβάτι ήμασταν πολύ στριμωγμένοι…!!!

Έπειτα…, η Σάσα σταμάτησε να με τσιμπουκώνει και σηκώθηκε και είπε στον Φώτη…

-στάματα με τον κώλο μου, γλύψε το μουνί μου…!!!

Και τρίτον…, ο Φώτης σηκώθηκε όρθιος, τις έπιασε τα χέρια πίσω από την πλάτη και της είπε…

-θες να σε γαμήσουμε έτσι όπως δεν σε έχουν γαμήσει ποτέ…; η Σάσα απάντησε…

-ναι θέλω αλλά όχι τον κώλο μου τώρα… και ο Φώτης της είπε…

-τότε σκάσε και κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σταματάμε!!!. Εκεί του είπα…

-ρε μαλάκα…, ξεκόλλα…, κάτσε να την ξεσκίσουμε μην την τσατίσεις!!! αλλά η Σάσα,  προς έκπληξη μου είπε…

-όχι μην σταματάτε…, δεν θα σου ξαναπώ τίποτα, γαμήστε με όπως θέλετε, δέσε μου τα χέρια μου αν δεν με πιστεύεις και κάνε ότι θες!!!

Κοιταχτήκαμε και οι τρεις και επιτόπου, ο Φώτης την έσπρωξε στα στρώματα ανάσκελα, τις έπιασε τα χέρια και έχωσε το καυλί του στο στόμα της, ενώ εγώ έπεσα με τα μούτρα στο μουνί της, το οποίο ήταν μούσκεμα. Ο Κώστα πήγε δίπλα στον Φώτη και άρχισε να της χτυπάει το καυλί στο πρόσωπο και στα βυζιά και η Σάσα τους τσιμπούκωνε εναλλάξ.

Σε λιγάκι την σήκωσε ο Φώτης, που είχε πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, στα τέσσερα και ήρθε από πίσω της και έχωσε το καυλί του στο μουνί της με φόρα, κάτι που την ξετρέλανε και άρχισε να βογκάει από καύλα και άρχισε να χώνει το δάκτυλο του στον κώλο της, λέγοντάς της ότι θα την ξεσκίσει όπως δεν τον έχουν ξεσκίσει ποτέ…, ενώ ο Κώστας ήταν μπροστά της και τον τσιμπούκωνε. Εδώ σκέφτηκα που ήταν η Χέλγκα και η Ανίκα και τι θα έκαναν αν ξαφνικά έμπαιναν στο δωμάτιο και την ρώτησα. Βγάζοντας το καυλί του Κώστα από το στόμα της μας είπε καταρχήν ότι η Χέλγκα και η Ανίκα ήταν ζευγάρι, ότι μάλλον δεν θα συμμετείχαν αν έμπαιναν αλλά θα καθόντουσαν αν δουν, ότι ήταν πολύ απελευθερωμένες, ότι αν και ζευγάρι, μερικές φορές πήγαιναν με άλλους άντρες ή γυναίκες και ότι αν μπουν μην τους πούμε τίποτα και θα κάνουν αυτές ότι ήθελαν, πάντως πρόβλημα δεν υπήρχε.

Εγώ καύλωσα και σκέφτηκα, ωραία θα γαμήσω και τις μουνάρες λεσβίες. Είπα στον Φώτη να φύγει από πίσω της να της χώσω κι εγώ το καυλί μου λίγο, και αφού φόρεσα ένα προφυλακτικό, κάτι που κάνω πάντα, τον κάρφωσα στο μουνί της και άρχισα να την ξεσκίζω με βία. Τα βογγητά της πρέπει να ακούγονταν σε όλο το hostel, μέχρι που έχωσε στο στόμα της το καυλί του ο Φώτης. Ο Κώστας είχε ήδη τελειώσει στο στόμα της και τα είχε καταπιεί όλα μέχρι τελευταίας σταγόνας και είχε πάει να κάνει ένα ντουζάκι στα γρήγορα για να ξαναμπεί στην δράση, κάτι και που έκανε και το καυλί του όρθιο μέσα σε ούτε 5 λεπτά. Αφού γάμαγα την μουνάρα της και κόντευα να χύσω, μου λέει ο Φώτης…

-βάλε της δάκτυλο στον κώλο, το γουστάρει η πουτάνα, θα της τον σκίσουμε…!

Εκεί έβαλα σάλιο στο δάκτυλο μου και άρχισα να γαμάω σιγά-σιγά το κωλαράκι της με αυτό, κάτι που τις προκάλεσε ακόμα πιο πολλά βογγητά. Σε αυτό το σημείο έγιναν πάλι τρία πράγματα.

Πρώτον…, δεν άντεξα άλλο και έχυσα…

Δεύτερον…, ο Φώτης είχε πάει πλάγια της και της έριχνε χαστουκάκια στα βυζιά κάτι που την έκανε να βογκάει από καύλα ακόμα πιο πολύ…

Και τρίτον…, άνοιξε η πόρτα, μπήκαν μέσα η Χέλγκα και η Ανίκα και έμειναν με ανοιχτό το στόμα.

Τραβήχτηκα από την μουνάρα της αφού είχα τελειώσει, χαιρέτησα τις 2 μουνάρες…, που ήταν ακόμη με ανοιχτό το στόμα και πήγα στα γρήγορα να πλυθώ. Το καυλί μου ήταν ακόμη τούμπανο. Εδώ κάτι συζήτησαν έντονα μεταξύ τους η Σάσα, η Ανίκα και η Χέλγκα και  μετά από 3 λεπτά μας είπε η Σάσα ότι γούσταραν να συμμετάσχουν και αυτές αλλά με κάποιες προϋποθέσεις...

Πρώτον…, θα διάλεγαν αυτές με ποιον και πως θα γαμηθούν και πότε θα σταματήσουν, αφού πρώτα θα μας έβλεπαν πως θα γαμούσαμε τη Σάσα…

Δεύτερον…, θα φοράγαμε προφυλακτικά…

Και τρίτον…, πριν τις γαμήσουμε θα έπαιζαν τα τρία κορίτσια μεταξύ τους κι εμείς απλά θα κοιτάγαμε και θα πηγαίναμε μόνο αν μας έλεγαν…!

Συμφωνήσαμε αμέσως και οι τρεις, και στα γρήγορα ο Φώτης ξαναέβαλε την Σάσα στα τέσσερα και άρχισε να χώνει το καυλί του στο κωλαράκι της, αφού το είχε αλείψει με κρέμα για να μπαίνει εύκολα. Η Χέλγκα και η Ανίκα κάθισαν σε ένα κρεβάτι…, κοιτούσαν και χαϊδευόντουσαν μεταξύ τους χαλαρά. Εγώ έδωσα στην Σάσα τον πούτσο μου στο στόμα της πάλι, ενώ ο Κώστας έκατσε και αυτός στο απέναντι κρεβάτι από τις ξανθιές και τις κοίταγε (που και που έπαιζε το καυλί του!!!). Αφού εναλλάξ ξεσκίσαμε την Σάσα για κάνα εικοσάλεπτο ακόμη, και αφού ο Φώτης της είχε κάνει τον κώλο από το ξέσκισμα του κόκκινο και της τον έχυσε, η Χέλγκα και η Ανίκα που είχαν γδυθεί και χαϊδεύονταν μας είπαν να σταματήσουμε να κάτσουμε στην άκρη και κατεβήκαν στα στρώματα στην Σάσα. Εμείς κάτσαμε στα κρεβάτια στην άκρη και βλέπαμε το παιχνίδι τους. Η Ανίκα αμέσως έπεσε στο μουνί της Σάσα και άρχισε να το γλύφει, ενώ η Χέλγκα, έβγαλε από τα πράγματα της ένα στραπόν, το φόρεσε και πήγε πίσω από την Ανίκα που ήταν στα τέσσερα και έγλυφε την Σάσα.

Αφού της χάιδεψε λίγο του μουνάκι με το δάκτυλο και της γλώσσα της έχωσε σιγά-σιγά το στραπόν στην μουνάρα της Ανίκα και άρχισε να την γαμάει. Εμείς κοιτάγαμε και παίζαμε τα καυλιά μας. Ήθελα να τις ξεσκίσω όλες! Συνέχισαν το παιχνίδι τους για περίπου ένα τέταρτο, εναλλάξ ρόλους, πάντα στο επίκεντρο όμως η Σάσα που ποτέ δεν άγγιξε την Χέλγκα και την  Ανίκα, μόνο την άγγιζαν αυτές, τις έχωναν δάκτυλα και τον δονητή σαν να ήταν το παιχνιδάκι τους, τις έριχναν χαστούκια στα βυζιά και στον κώλο και άλλα τέτοια.

Σε αυτό το σημείο ο Φώτης μας είπε ότι η Σάσα πρέπει να ήταν σεξομανής και ότι θα ρίχναμε τρελά γαμήσια όλες τις μέρες. Αφού άφησαν την Σάσα στα στρώματα…, σηκωθήκαν και η Ανίκα πήγε στον Φώτη, του γράπωσε τον πούτσο και του είπε να ξαπλώσει στο κρεβάτι ενώ η Χέλγκα άρπαξε τον Κώστα από τον πούτσο και άρχισε να του τον γλύφει. Εγώ είπα γαμώ την γκαντεμιά μου, έμεινα μπουκάλα, αλλά η τύχη δεν είχε σταματήσει να μου χαμογελά αλλά δεν το ήξερα ακόμη.

Αφού σηκώθηκα και έμεινα να κοιτάζω μια την Ανίκα που είχε καβαλήσει το πούτσο του Φώτη και μια την Χέλγκα που είχε καβαλήσει και αυτή τον πούτσο του Κώστα δεν κατάλαβα την Σάσα που ήρθε από πίσω μου και άρχισε να τρίβει τις βυζάρες της στην πλάτη και άρπαξε και με τα δύο χέρια τον πούτσο μου. Εκεί μου ψιθύρισε στο αυτί ότι δεν θα έμενα μόνος, γύρισα, έσκυψε και άρχισε να με τσιμπουκώνει πάλι. Σε λιγάκι είχα ξαπλώσει κάτω και η Σάσα μου έβαλε ένα προφυλακτικό, έκατσε πάνω μου με γυρισμένη πλάτη και έβαλε το καυλί μου στο κωλαράκι της αργά-αργά και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει. Σε αυτό το σημείο άρχισε να γυρίζει το κεφάλι μου, δεν πίστευα αυτό που γινόταν. Χωρίς να καταλάβω πως βρέθηκα μετά από λίγη ώρα ξαπλωμένος στο στρώμα και με τις τρεις μουνάρες σκυμμένες πάνω από το καυλί μου να το γλύφουν εναλλάξ.

Είχαν σηκωθεί από τον Κώστα και τον Φώτη, αφού είχαν χύσει και οι δύο και είχαν κάτσει αραχτοί στο κρεβάτι να κοιτάνε, και είχαν έρθει σε μένα. Εδώ μόνο με το θέαμα κόντεψα να χύσω αλλά κρατήθηκα και τους είπα προκλητικά…

-θέλω να δω πια θα με κάνει να χύσω…!

Κάτι που τους προκάλεσε χαμόγελα και αφού κάτι είπαν έπεσαν και οι τρεις στα τέσσερα και μου είπαν να ξεκινήσω να γαμάω όποια θέλω. Τρελάθηκα, πετάχτηκα επάνω και άρπαξα την Ανίκα, η οποία είχε ΚΩΛΑΡΑ και της τον έχωσα στο μουνί με βία.

Οι άλλες δύο δεν έφυγαν παρά μόνο κουνούσαν τα κωλαράκια τους που τα έβλεπα και τρελαινόμουν! Εναλλάξ γάμησα και τις τρεις για αρκετή ώρα, το καυλί μου είχε αρχίσει να πονάει αλλά δεν έλεγα να χύσω. Τότε γύρισε η Σάσα και μου είπε να της γαμήσω το κωλαράκι αλλά πάλι προκλητικά είπα…

-όχι…, θέλω το κωλαράκι της Ανίκα!!! Κάτι που έγινε, αφού η καλή μου τύχη δεν είχε τελειώσει.

Η Ανίκα σηκώθηκε έβαλε μια λιπαντική κρέμα σε όλο το κώλο της και στην κωλοτρυπίδα και ξανά-ξάπλωσε μπρούμυτα με τουρλωμένο τον κώλο της. Πήγα στα γρήγορα τον έχωσα και άρχισα να την γαμάω δυνατά. Είχα τρελαθεί, το αίμα σφυροκόπαγε το κεφάλι μου και ζαλιζόμουν, έπρεπε να χύσω, δεν άντεχα άλλο! Η Χέλγκα βλέποντας με να ξεσκίζω την Ανίκα με δύναμη μου είπε ότι ζήλευε που τις ξέσκιζα την «αγάπη της» αλλά άρχισε να χαϊδεύεται.

Σε αυτό το σημείο ο Φώτης πετάχτηκε πάνω, άρπαξε την Σάσα και αφού την πέταξε μπρούμυτα με δύναμη, χωρίς αυτή να προλάβει να αντιδράσει καν, της άλειψε την κωλοτρυπίδα με κρέμα και έχωσε το κρέας του μέσα με δύναμη και αυτός. Ο Κώστας πάλι, σηκώθηκε πλησίασε την Χέλγκα, της ζήτησε ευγενικά αν ήθελε να την γαμήσει στον κώλο, του απάντησε όχι από τον κώλο, στο μουνάκι ναι, και ξάπλωσε δίπλα από την Ανίκα.

Έτσι βρεθήκαμε και οι τρεις να έχουμε τις μουνάρες μπρούμυτα δίπλα-δίπλα και να τους σκίζουμε εγώ και ο Φώτης τα κωλαράκια, ενώ ο Κώστας ήταν ο «άτυχος» που δεν ξέσκισε κωλαράκι, και ξέσκιζε το μουνάκι της Χέλγκα. Συνεχίστηκε αυτό για λίγη ώρα, κάπου εκεί ξαναέχυσα μέσα στον κώλο της Ανίκα και αφού σε λιγάκι τελειώσαμε εξουθενωμένοι τα γαμήσια κάναμε ένα ντουζάκι, ήπιαμε τεκίλα και μιλήσαμε για λίγο με τα μουνάκια και πέσαμε ξεροί για ύπνο. Σκεφτόμουν πόσα γαμήσια θα πέσουν όλες τις μέρες, ότι έπρεπε οπωσδήποτε να μας «φιλοξενήσουν» και στην Σουηδία και αποκοιμήθηκα. Το πρωί ξυπνήσαμε αλλά η τύχη δυστυχώς είχε τελειώσει.

Οι μουνάρες είχαν φύγει νωρίς-νωρίς χωρίς να μας το έχουν πει. Άφησαν όμως ένα αναμνηστικό. Από ένα στρινγκάκι η κάθε μία και μία κάρτα με τα email τους. Οι υπόλοιπες διακοπές πέρασαν ωραία αλλά χωρίς άλλα γαμήσια. Βρεθήκαμε μέσω των emails και έχουμε επαφές, ακόμα όμως δεν κατάφερα να πάω Σουηδία, λόγω στρατού και άλλων υποχρεώσεων αλλά απ’ ότι φαίνεται σε λίγους μήνες πετάω…!!! Η Σάσα θα με φιλοξενήσει, και η Ανίκα και η Χέλγκα μας περιμένουν και αυτές όλους μας…

Διαφημιστείτε εδώ

Προβληθείτε εδώ

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από τις σελίδες του soreal.gr
Επιλέξτε κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα προβολής ή κάντε τη δική σας πρόταση συνεργασίας.

Περισσότερα...